Паметникът на Съветската армия ще бъде преместен. Въпросът не е

...
Паметникът на Съветската армия ще бъде преместен. Въпросът не е
Коментари Харесай

Кметът Васил Терзиев: Григорова има право да обжалва, преместваме...

Паметникът на Съветската войска ще бъде изместен. Въпросът не е в нашите преимущества, само че ние ще спомагаме за неговото пренасяне. Това съобщи определеният за кмет на София от ПП-ДБ в " Лице в лице " по бТВ.

 

Той уточни, че ще сътвори длъжността на заместник-кмет по сигурността.

 

Терзиев описа, че още през 2019 година е имал предложение от съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов да бъде повдигнат за кмет на столицата.

 

Разочарование няма никакво, по-скоро има упоритост да върнем доверието в Столична община - по този начин спечелилият на втори тур на локалните избори в София Васил Терзиев дребната си разлика с съперника си Ваня Григорова. Под 4800 гласа го направиха кмет на столицата.

 

В Столичния общински съвет ПП-ДБ и " Спаси София " ще има 23 от 61 общински съветници - това ще е най-голямата група, само че без болшинство. Планът на Терзиев е да показа концепциите си на всички обединения в СОС и да търси поддръжка от тях. Обърна внимание, че някои от задачите им се припокриват, по тази причина не би било мъчно се откри поддръжка.

 

" Хора, които имат опит в дадената област, административен опит. Всеки от тях е специалист в региона си " - по този начин Терзиев разказа хората, които ще бъдат негови зам.-кметове. Те към този момент са били избрани, само че имената им ще бъдат оповестени през идната седмица.

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР