Паметникът на Съветската армия (ПСА) се събаря точно сега, за

...
Паметникът на Съветската армия (ПСА) се събаря точно сега, за
Коментари Харесай

Борис Бонев: Събарят сега ПСА, за да има сглобка и в СОС

Паметникът на Съветската войска (ПСА) се събаря тъкмо в този момент , с цел да има сглобка сред ПП-ДБ и ГЕРБ и на локално равнище в Столичния общински съвет (СОС). Това съмнение изрече в предаването „ Тази заран “ на bTV Борис Бонев от „ Спаси София “.

Все още на място има засилено полицейското наличие

Неговата групировка се яви на локалните избори в коалиция с ПП-ДБ, които пък ръководят сега страната дружно с ГЕРБ.

„ Твърде доста случайности, когато се натрупат една след друга и водят до избран резултат, водят до извода, че не са били случайности. Кой има интерес – мисля, че е ясно – тези, които желаят сглобката да се придвижи на локално равнище “, съобщи Бонев.

Той разгласи още, че събарянето на ПСА е пристигнало в миг, когато от „ Спаси София “ са преговаряли с Българска социалистическа партия всъщност да работят дружно за решение на „ тежките насъбрани проблеми на София “. Предварително са се разбрали, че няма да се засягат мощно разграничителни линии като паметника, само че откакто е почнало събарянето му, разговорът е бил пресечен.  

„ Спаси София “ няма да взе участие в взаимно ръководство с ГЕРБ, безапелационен е Борис Бонев.

Историкът изясни и какво значи надписът на Паметника на Съветската войска

Той заяви, че обединението ПП-ДБ-СС ще издигне за ръководител на СОС Грети Стефанова. Бонев прикани другите партии да поддържат тази кандидатура, с цел да отпушат работата на градския парламент.

Договорено е още всички търгове за медикаменти да имат двоен надзор

На съвещание през днешния ден Общинският съвет на София ще направи пети опит да си избере ръководител.

Кметът на София Васил Терзиев още веднъж разгласи през уикенда посредством пост във Facebook, че незабавно би трябвало да се избере ръководител на СОС.

Той предизвести, че в противоположен случай може да възникне рецесия с боклука и градът да загуби над 200 млн. лева за водния си цикъл.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР