Паметник на известния руски актьор Вячеслав Тихонов (1928-2009) беше издигнат

...
Паметник на известния руски актьор Вячеслав Тихонов (1928-2009) беше издигнат
Коментари Харесай

Щирлиц се сдоби с паметник

Паметник на известния съветски артист Вячеслав Тихонов (1928-2009) беше повдигнат в Подмосковието за откриването на кинофестивала „ 17 мига от пролетта “, наименуван по този начин по името на сериала, в който той изигра ролята на руския шпионин Щирлиц. Монументът беше „ осветлен “ персонално от дъщерята на актьора Анна Тихонова в родното му място – град Павловский Посад, написа в. " Сега ".

Гостите и участниците във фестивала бяха разведени и из музея на Вячеслав Тихонов, открит през 2016 година в двуетажната къща, издигната от дядото на артиста, който преди революцията от 2017-а е работил като железничар. Именно в този дом са минали детството и младостта на бъдещия екранен Щирлиц.



Там Тихонов е живял в първите години на брака си с актрисата Нона Мордюкова, а синът им Владимир е посещавал локалното учебно заведение, услужливо разкрива уеб сайтът News.ru. В музея са изложени персонални движимости на именития сценичен и кино артист, дарени на града от дъщерята от втория му брак – Анна, неповторими фотоекспозиции и други артефакти.

Кинофестивалът „ 17 мига от пролетта “, отдаден на Вячеслав Тихонов, обичайно се употребява с огромна известност измежду феновете. Пред кинотеатрите, където се прожектират филмите от конкурсната стратегия, по остарял руски бит нормално се извиват дълги опашки.



В спортната стратегия вземат участие единствено съветски филми. Тази година сред тях са „ Хотел “ под режисурата на артиста Александър Балуев, „ Първи сняг “ на Наталия Кончаловска – щерка на световноизвестния режисьор Андрей Кончаловски, „ Единадесет безмълвни мъже “ на Алексей Пиманов, „ Маруся, forever! “ на Александър Галибин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР