Памела Андерсън се раздели със съпруга си - известния холивудски

...
Памела Андерсън се раздели със съпруга си - известния холивудски
Коментари Харесай

Памела Андерсън се раздели със съпруга си след 12-дневен брак

Памела Андерсън се раздели със брачна половинка си - известния холивудски продуцент Джон Питърс, единствено 12 дни след сватбата им, предава БТВ.

Актрисата показа, че двамата "ще живеят разграничени, с цел да преоценят какво желаят един от различен ". Тя благодари на почитателите си за поддръжката през това време и изиска да уважат правото й на персонален живот.

"Животът е странствуване, а любовта е развой. Имайки поради тази универсална истина, взехме решение да отложим оформянето на удостоверението за брак и да заложим на вярата си в процеса. Благодаря, че почитате правото ни на персонален живот ", сподели тя.

Памела Андерсън се омъжи

Памела Андерсън и филмовият продуцент Джон Питърс, които наподобява не са подали документи за уверение за цивилен брак, са били близки още преди 30 години и са възобновили връзката си преди няколко месеца. Те подписаха брак на загадка гала в Малибу на 20 януари.

По време на сватбата 74-годишният холивудски продуцент съобщи, че "Памела в никакъв случай не е употребила цялостния си капацитет като актриса “.

„ Тепърва нейната популярност ще се разчуе. Тя има доста гении, освен тези, които се виждат с очите. Навсякъде има красиви девойки. Можех да си избера друга, само че от 35 години насам желаех единствено Памела. Тя ме удивлява, тя ме въодушевява. Обичам я и ще я направя моята принцеса ", споделя Джон Питърс.

„ Джон е първото "лошо момче " на Холивуд. Обичам го надълбоко като член на фамилията ми. Той в никакъв случай не ме е предал и аз съм късметлийка - доказателство, че Бог има проект ", написа в обществените мрежи Памела Андерсън.

Тя е била омъжена за музикантите Томи Лий и Кид Рок, както и за продуцента Рик Саломон два пъти. Предишната й връзка беше с футболиста Адил Рами.

Джон Питърс, който е на 72 години, също има няколко брака зад тила си.

Pamela Anderson and movie mogul Jon Peters call it quits 12 days after getting married, @THR reports. pic.twitter.com/XnDRdJnmq3
— Pop Crave (@PopCrave) February 1, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР