Палят и бягат. С тези думи шефът на пловдивския Общински

...
Палят и бягат. С тези думи шефът на пловдивския Общински
Коментари Харесай

Нарушителите на Пловдив: Едни палят и бягат, други не трепват

" Палят и бягат. " С тези думи шефът на пловдивския Общински инспекторат разказа новата тактика на занимаващите се с палене на кабели. Служителите му постоянно се самосезират, забелязвайки черен пушек, описа пред кореспондент на Plovdiv24.bg Ангел Славов .

" Виждат дима, отиват на място, дим има, само че хората са изчезнали. Палят, бягат и се крият сред блоковете ", показа той. И в случай че въпросните извършители употребяват метода, с цел да избегнат санкции по Наредбата за запазване на околната среда в Пловдив, то на други пловдивчани въобще не им пука, че ги глобяват.

" Засилили сме инспекциите на амбулантни търговци и продавачи на селскостопанска продукция отвън позволените за задачата места ", изясни Славов. Станало ясно, обаче, това въобще не тормози множеството: " Предупреждаваме, пишем актове, след 2 часа отново са там. "

Пълен рецидив пък се е оказва случай със заведение в квартал " Капана ". " Собственикът в никакъв случай не е подавал документи за разполагане на маси за намерено сервиране, не е категоризирал обекта си като заведение за публично хранене, само че това не му пречи. Отидохме, вдигнахме му масите (8 сега на акцията) и още същия ден той си заплати разноските по превозването и си ги прибра. Сега започваме всичко изначало. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР