Пълномащабните военни действия в Донбас не са спирали от 2014

...
Пълномащабните военни действия в Донбас не са спирали от 2014
Коментари Харесай

Путин заговори за край на войната в Донбас


" Пълномащабните военни дейности в Донбас не са спирали от 2014 година и всички съветски дейности, в това число специфичната интервенция, са ориентирани към прекъсване на тази война ", сподели съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в сряда на среща с ветерани от Великата отечествена война и поданици на обсадиха Ленинград, оповестяват интернационалните медии.

" Всъщност пълномащабните военни дейности в Донбас не са спирали от 2014 година - с потребление на тежка техника, артилерия, танкове и авиация. Всичко това се случи.

Всичко, което правим днес, в това число в специфична военна интервенция, е опит да се спре тази война. Това е смисълът на нашата интервенция. И да защитим нашите хора, които живеят там, на тези територии ", добави още Путин.

" Въпросът за признаването на геноцида против цивилното население на Съветския съюз е доста значим, защото по време на Нюрнбергския развой беше невероятно да се показват и прегледат всички доказателства ", заяви още Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През на среща с ветерани от Великата отечествена война и поданици на обсадения Ленинград.

" Защото по време на Нюрнбергския развой беше невероятно даже да се прегледат и показват всички обстоятелства, свидетелстващи за този геноцид ", счита Путин.

Той благодари на ветераните от блокадата за това, че са " минали толкоз тежки тествания на времето си, не са се предали, подкрепяли са се, подкрепяли са и града, и страната ": " И за това, което вършиме през днешния ден ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР