Пълнолунието се случва в 13:00ч на 10 септември в знак

...
Пълнолунието се случва в 13:00ч на 10 септември в знак
Коментари Харесай

Пълнолуние в Риби – време за промяна

Пълнолунието се случва в 13:00ч на 10 септември в символ Риби. Пълнолунието, съгласно астрологията, е вестител на смяната. То е знак на кулминационна точка, признание и премия. Ако останем известно време в усамотение, с цел да се успокоим и да бъдем сами, в този момент можем да открием личните си вътрешни съкровища, запаси и да намерим богати прекарвания. Също по този начин получаваме опция, поради Слънцето в Дева да изоставим неприятните си привички и да намерим решение за изцеляване. Пълнолунието предлага опция да бъдем освободени от товарите, които носим и запомнете, вратата постоянно е отворена...

За да впрегнем силите на Вселената за наша лична изгода, би трябвало да помислим с какво сме заседнали в предишното? Какво е това, което не можем да затворим и да продължим напред?

Ритуал по Пълнолуние

Намерете безшумно и умерено място, където никой няма да ви безпокои. Напишете на един лист нещата, от които желаете да се освободите като неприятни привички, обстановки, хора и други. Подгответе свещ, купа, в която да изгорите листата. Можете да укрепите съюза си със силата на Пълнолунието, като запалите сребърна свещ или като носите сребърни бижута. От минералите – подобаващи са лунният камък и аметистът.

Включете хубава музика за релаксация и седнете комфортно. Когато се почувствате подготвени, наградите своя Ангел Пазител, Архангел Ханиел и Архангел Михаил, да бъдат с вас по време на ритуала и да ви оказват помощ да се освободите от всичко отрицателно.

След това запалете свещта и кажете на глас:

" С актуалното написано в моя лист, от всички равнища на моето битие, пущам моделите и реакциите, които ми пречат абсолютно да обичам себе си и другите, които ме жертват. С това показвам желанието си да се спася и да приема, че всеки в живота би трябвало да отстоява самичък своите тествания. Приемам обстоятелството, че всеки е виновен за личния си живот, тъй че контролът на живота ми е единствено в моите ръце. Благодаря, благодаря, благодаря. "

След това затворете очи и си припомнете още веднъж всичко, което сте написали в листата. В съзнанието си вижте по какъв начин Ангелите ви обкръжават и ви пречистват от тези ограничаващи модели на физическо равнище със светлината на любовта, която протича от тях. Предайте се на това прелестно възприятие, дано любовта прониже всеки сантиметър от вас. Представете си, че виждате водопад. Нека Ангелите ви съпроводят до там, стъпете под падащата вода и се предайте на пречистващата сила на водната буря. Когато се почувствате очистени от вътрешната страна и извън, сбогувайте се с Ангелите, благодарете им за помощта и се върнете в сегашното. Поемете три дълбоки вдишвания, след това отворете очи.

В това пречистено и любящо положение вземете листата си и го изгорете. Пепелта изсипете под течаща вода или я разпръснете напразно. Може да я закопаете.

След края на ритуала, благодарете на Ангелите, че са били с вас и че ви поддържаха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР