Пълно опровержение на данните, изнесени в национален ефир от проф.

...
Пълно опровержение на данните, изнесени в национален ефир от проф.
Коментари Харесай

4000 починали от свински грип в България за месец? Ето опровержението!

 Пълно опровергаване на данните , изнесени в народен ефир от проф. Олег Хинков, разгласява анализаторът Антон Тодоров. Пред държавната телевизия Българска национална телевизия реаниматорът разгласи през вчерашния ден, че напролет на 2009 година в България са починали от свински грип 4000 индивида за един месец. 

Ето какво написа обаче Тодоров:

" В България по време на пандемията от свински грип са умряли от затруднения 40 души /четиридесет/, при болни 766 /седемстотин шейсет и шест/. Този " професор " Хинков, който изръси по Българска национална телевизия, че единствено за месец в България през 2009 година били умряли от свински грип 4000 /четири хиляди/ души, е за профилирано заведение. Споделяйте оптимално тези същински обстоятелства, които демонстрирам въз основата на обициални отчети на СЗО и Европейския център за предварителна защита на болесттите и контол към Европейския съюз. Абсурдно е да позволим разгарянето на нервност от ефира на националната социална телевизия. Пълен парадокс е, в случай че го допуснем.  

Това са данни на European Centre for Disease Prevention and Control /Европейския център за предварителна защита на болесттите и надзор към ЕС/ за заболелите и умрелите от свински грип по време на пандемията 2009-2010. 

В България са 40 души ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР