Пълна къща с деца иска Криско. Нисичкият изпълнител, който само

...
Пълна къща с деца иска Криско. Нисичкият изпълнител, който само
Коментари Харесай

Цвети и Криско стягат сватба, почват да работят за второ

Пълна къща с деца желае Криско. Нисичкият реализатор, който единствено преди няколко месеца стана татко за първи път, желае още хлапета, научи HotArena.

K
риско и някогашната танцьорка не се задоволяват единствено с едно бебе. И двамата са решени да имат още най-малко едно дете. И скоро ще стартират да работят по въпроса.Цвети към този момент е в топформа след раждането. Брюнетката привикна с безсънните нощи около дребната Амая, която доста плачела първоначално. С помощта на баби и бавачки Криско и половинката му се оправят отлично с развъждането на първородната си дъщеря и към този момент мислят за второ.

Дуетната половинка на Слави Трифонов няма братя и сестри. Израснал самичък, той желае децата му да не са самотни и постоянно да има с кого да си играят. Затова с Цвети възнамеряват да имат огромно семейство. Парите не са проблем за Криско. Отглеждането на дете е скъпо, само че рапърът е един от най-високоплатените в музикалната сфера. Откакто стана татко, Криско се е трансформирал доста, издават от антуража на рапъра. Музикантът стопира купоните, за които се носят легенди и митове.

Хитмейкърът не куфее до ранни зори, както преди. Веднага след присъединяване той се прибира в дома си, с цел да може да оказва помощ на Цвети и да се радва на отрочето си. Когато няма изява, той гледа оптимално бързо да свърши работата в офиса си и да се запъти към жилището си в София. Въпреки че имат дете и живеят на фамилни начала, Криско и Цвети не считат скоро да се женят. Рапърът до неотдавна бе доста срещу брака.

В началото половинката му се опитвала да го убеди, че това е ден, който и двамата ще помнят цялостен живот. Цвети, като всяко момиче, желае да се види като младоженка. Но Криско не омеквал пред правилото си. Все отново той заречен на Цвети, че някой ден може да вдигнат женитба за знамение и приказ. " Жената до мен би трябвало да получи най-незабравимата женитба. Когато пристигна моментът да сключим брак, всички ще схванат за това ", сподели неотдавна Криско в телевизионно изявление.

Криско и Цвети се залюбиха преди повече 3 години. Сексапилната брюнетка се изявяваше като танцьорка в негови клипове.
Тя съумя да впечатли габровеца едвам откакто звездата се разделя с предходната си половинка Ц плеймейтката Ася Капчикова. Цветелина бързо се трансформира в един от най-доверените хора на Криско. Любовта им пламна и музикантът взема решение да й довери един от най-важните неща за него. Петрова се занимава с организацията към участията му и работи с него по клиповете му, преди нещата да станат доста съществени, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР