Palms Bet е официален партньор на Световната купа по художествена

...
Palms Bet е официален партньор на Световната купа по художествена
Коментари Харесай

Световната купа по художествена гимнастика се завръща в София, Palms Bet отново е спонсор на състезанието

Palms Bet е формален сътрудник на Световната купа по художествена гимнастика, която ще се организира от 31.03 до 02.04.2023 година в зала „ Арена София “. Ангажиментите на Palms Bet към Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) са част от тактиката на компанията за устойчива поддръжка на българския спорт, в частност към подкрепяне на един от най-успешните спортове за страната ни в последните години.

Партньорството стартира при започване на предходната година и продължи повече от сполучливо през цялата 2022-ра. Тогава родните ни гимнастички завоюваха куп оценки, най-ценните от които са безспорната международна купа на ансамбъла и извоюваните две квоти за Олимпийските игри в Париж през 2024 година при ансамблите и среброто в самостоятелната конкуренция от Световното състезание през септември в българската столица.

На Световната купа в София 2023 ще мерят сили най-силните гимнастички и най-хубавите ансамбли. При тимовете ще вземат участие 12 състава, без Мексико и Азербайджан, които са с контузени състезателки. Индивидуалните състезателки са 51. Сред отсъстващите са Дария Атаманов (Израел) и Дария Варфоломеев (Германия), които също са с контузии.

„ Световната купа Sofia World Cup 2023 е едно от най-вълнуващите надпревари за нас през сезона. В самостоятелното вземат участие Стилияна Николова и  Ева Брезалиева “, сподели Бранимира Маркова, основен управител на националния тим дами. Тя посочи, че Боряна Калейн, която трябваше да излезе за България, не е контузена, а има потребност от отмора.

Световната купа ще се организира от 31 март до 2 април, като първите два дни надпреварата е от 11.00 до 19.00 часа, а в неделя финалите са от 13.00 до 19.00 часа.

Palms Bet ще поддържа и Международния шампионат за „ Купа София “, който ще се организира в интервала 7-9 април в столичната зала „ София “.

Партньорството с БФХГ затвърждава позицията на Palms Bet като социално-отговорен бранд, зает с проблемите и интензивно участващ в поддръжката на българския спорт. През 2022 година компанията и БФХГ си партнираха с изключение на на Световната купа по художествена гимнастика, само че и на всички Държавни шампионати през 2022. Компанията раздаде и парични награди на държавното клубно състезание. Palms Bet посредством продуцентска къща Palms Music, бе спонсор и на провелото се Световно състезание по художествена гимнастика през септември 2022 година в София.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР