Палестинската терористична групировка Хамас ще освободи утре 13 души, взети

...
Палестинската терористична групировка Хамас ще освободи утре 13 души, взети
Коментари Харесай

Хамас пуска 13 души, взети за заложници на 7 октомври

" Палестинската терористична формация Хамас ще освободи на следващия ден 13 души, взети за заложници по време на офанзивата против Израел на 7 октомври ", съобщи Би Би Си.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1087
" Прекратяването на огъня ще започва в петък, в 7 часа (българско време). Очаква се в 16 часа Хамас да пусне 13-те похитени ", добави английската медийна корпорация  

" Информацията за освобождението на първата група хора бе доказана от държавното управление на премиера на Еврейската страна Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и. " Ние получихме лист с имената на 13 души. В момента откриваме контакт с техните родственици ", обявиха от кабинета, представени от Би Би Си.

" Очаква се по време на четиридневното помирение Хамас да освободи 50 от над 200-те заложници ", уточни още медията от Обединеното кралство

" По силата на съглашението в линията Газа (палестинския анклав на брега на Средиземно море) се чака да дойдат четири камиона-цистерни с гориво и 200 товарни автомобила с филантропична помощ ", добави Би Би Си.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР