Пълен разврат цари в онлайн Биг брадъра! Една от най-популярните

...
Пълен разврат цари в онлайн Биг брадъра! Една от най-популярните
Коментари Харесай

Варненска интернет звезда си показа циците в риалити

Пълен разврат царува в онлайн " Биг брадъра "! Една от най-популярните звезди в предаването развя гордо големия си силиконов бюст пред участниците. Става дума за интернет сензацията Ива, по-популярна като Ивка бейбе. Пищната брюнетка сподели оръжията си пред камера в хитовото риалити " Къщата на инфлуенсърите ". Секссимволът на новото потомство нахално се съблече пред неприятното момче на фомата - Андрей Кумбанов, прочут като Кумбата.

Бръснатата глава видя освен прелестите на Ивка. До нея се разголи по прашки съквартиратката Вероника Манова. Андрей ненаситно се радва на чернокоската и русокоската, само че непретенциозно декларира пред тях, че е отвикнал да гледа дамите по този начин. " Хващали ли сте ме в миналото да ви взирам ", успокои Кумбата преобличащите се мадами, до момента в който той си смъква спортния екип и светва по боксерки. Ивка не се тормози от окото на кварталния бандит и му има безусловно доверие. Тя има вяра, че той няма да злоупотреби с нея. Вероника е малко по-недоверчива към него. " Лъже, лъже, той ни заглежда скрито ", подмята закачливо русокоската.

Сексбомбата Ивка стана известна в тикток освен със съблазнителната си осанка. Тя има личен подкаст, в който кани звезди и разискват неуместни за доста хора тематики. Варненката се отличава с откровеността си за своите прекарвания в спалнята и свежото държание, с което омагьосва всеки млад българин, написа " България Днес ".

Цензурираният бюст на Ива беше още нещо, което подлуди хилядите й фенове. Кумбата обаче не е обаян от сексапила на младата силиконка. Андрей стартира да се отегчава от женското наличие. Вероятно повода около това е, че пристрастеностите в това шоу се разиграват сред мъже. Преди няколко дни къщата беше ритуален дом на гей женитба сред двама участници - музикантът Гош и Котарачето.

Интернет риалитито се организира в двуетажна къща, където новите звезди са подложени на тестването да живеят дружно. Егото на известните е огромно, само че необятният хол и трите спални не могат да го съберат. След развратна женитба и разсъблечен силикон може да чакаме всичко до финала, а печелившият ще получи премия от 25 хиляди лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР