Пълен обрат по делото срещу бившата кметица на Младост Десислава

...
Пълен обрат по делото срещу бившата кметица на Младост Десислава
Коментари Харесай

Обрат по делото Иванчева: Петко Дюлгеров се отказа от показанията си

Пълен поврат по делото против някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева. Обвиняемият Петко Дюлгеров се отхвърли от показанията си, че е бил медиатор в корупционната скица, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Прокуратурата изиска отказ на съдията Иво Хинов с претекста, че той е преднамерен към процеса. От държавното обвиняване желаеха още един разпит на очевидеца Андрей Ковачев, само че подобен беше отхвърлен от съда.

По време на съвещанието през днешния ден беше показана експертиза на бележника на Иванчева. 

В делото се появи и името на компания " Артекс ", станала известна с продажбата на евтини жилища на хора от властта. Иванчева съобщи, че точно " Артекс " е първата строителна компания, която е подала сигнал против нея и екипа й.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 7 секунди) Рейтинг: 2381 | Одобрение: 1281 Нещо на съд в Хага отиват нещата Напиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР