Пакистан е готов да отговори на всякакви заплахи на САЩ

...
Пакистан е готов да отговори на всякакви заплахи на САЩ
Коментари Харесай

Пакистан се зарича да отговори на всякакви заплахи на САЩ

Пакистан е подготвен да отговори на всевъзможни закани на Съединени американски щати в сходство с желанията на пакистанския народ. Това разгласи представителят на пакистанската войска, няколко дни откакто американският президент упрекна южноазиатската страна, че дава " леговище " на екстремисти .

Говорителят ген.-майор Асиф Гафор съобщи пред локалните медии, че страната му желае да продължи съдействието със Съединени американски щати , тъй като " съдружниците не водят битка ", като добави, че " Съединени американски щати би трябвало да схванат какъв брой Пакистан е кооперативен във войната против тероризма ".

 Тръмп взе под прицел и Пакистан
Тръмп взе под прицел и Пакистан

Съединени американски щати глуповато дадоха на Пакистан повече от 33 милиарда $

Той обаче продължи и акцентира, че Пакистан " няма да прави взаимни отстъпки с националните ползи и престижа си ", с цел да поддържа съюза със Съединени американски щати жив .

В първата си обява за годината Тръмп съобщи, че Пакистан не е дал на Съединени американски щати нищо друго, с изключение на неистини и измами, макар че е получил над 33 милиарда $ помощ през последните 15 години.

" Те дават леговище на терористите, които преследваме в Афганистан, като не оказват съвсем никаква помощ. Край! ", написа Тръмп.

 Пакистан привика посланика на Съединени американски щати
Пакистан привика посланика на Съединени американски щати

Това е необичаен ход от страна на Исламабад
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР