Пакетът извънредни мерки за стимулиране на американската икономика за преодоляване

...
Пакетът извънредни мерки за стимулиране на американската икономика за преодоляване
Коментари Харесай

Засега САЩ не придвиждат помощ за други страни в борбата с COVID-19

Пакетът изключителни ограничения за стимулиране на американската стопанска система за превъзмогване на следствията от пандемията на новия ковид не планува оказване на помощ на други страни. Но държавното управление на Съединени американски щати не изключва след това да се окаже някакво икономическо подпомагане на някои от потърпевшите от COVID-19 страни. Това съобщи на брифинг пред публицисти американският президент Доналд Тръмп, представен от международните организации.
„ Не, в законопроекта за стопански тласъци няма такова нещо “, съобщи водачът на Съединени американски щати. Той бе помолен да посочи дали изработвания сега взаимно с администрацията и Конгреса на Съединени американски щати пакет за изключителни ограничения за поддръжка на националната стопанска система включва даване на финансова помощ на други страни.
В същото време Тръмп акцентира, че Съединени американски щати така и така оказват огромна икономическа помощ на други страни. „ Ние предоставяме милиарди и милиарди долари “, означи той. При което съгласно него постоянно тази помощ се оказва и на такива страни, с които Съединени американски щати не поддържат дълбоки или огромни сътруднически връзки, отбелязва още организация " Фокус ".
„ Даваме доста и евентуално това ще приключи с нещо, което ще създадем стопански за други страни “, добави президентът.
Темата продължава и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР