Пакет Великденска подкрепа“ ще получат най-нуждаещите се български граждани, за

...
Пакет Великденска подкрепа“ ще получат най-нуждаещите се български граждани, за
Коментари Харесай

Премиерът Петков: Пакет „Великденска подкрепа“ ще получат най-нуждаещите се български граждани

Пакет „ Великденска поддръжка “ ще получат най-нуждаещите се български жители, с цел да се оправят с по-високите цени на храните поради войната в Украйна.

Това съобщи министър-председателят Кирил Петков при започване на постоянното държавно съвещание и разпореди на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев и на министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков в границите на идната седмица да предложат механизма за обезпечаване на великденската поддръжка.

Правителството ще удължи до края на юни мярката 60/40, посредством която страната дава на работодателите средства за опазване на работните места в изискванията на пандемия. Подкрепата ще се получава при досегашните условия.

„ Корупцията е най-големият апаш на стандарт на живот в България, по тази причина рестартирам активността на Националния съвет по антикорупционни политики, би трябвало да засилим общите ни старания в тази посока “, заяви още министър председателят Кирил Петков. Предвижда се през днешния ден с промени в свое разпореждане кабинетът да дефинира премиера за ръководител на Националния съвет по антикорупционни политики.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР