Pain HustlersВ Netflix се появява още една продукция, посветена на

...
Pain HustlersВ Netflix се появява още една продукция, посветена на
Коментари Харесай

Домашно кино | Pain Hustlers с Емили Блънт и Ким срещу Кание: Разводът

Pain HustlersВ Netflix се появява още една продукция, отдадена на тематиката за опиодната рецесия в Съединени американски щати, алчни бизнесмени, фармацевтичната промишленост и пагубното й въздействие. Филмът е основан на едноименната книга на Евън Хюз, а в основната роля са Емили Блънт, Крис Евънс и Анди Гарсия. Лиза Дрейк (Блънт) е бизнес дама и самотна майка, която преди малко е изгубила работата си и се оказва на ръба на опциите да устоя себе си и детето. Случайно тя среща представител на една фармацевтична компания, който ѝ предлага да се включи с продажби на продуктите.
Премиера, Netflix, 27 октомври


Ким против Кание: РазводътДокументална поредност в две елементи, която предлага съкровен взор към бурния брак и взривоопасния бракоразвод на Ким Кардашиян и Кание Уест и разкрива историята на раздялата им в правосъдната зала и отвън нея. Кой носи отговорност и кой е бил ощетен в тази история?
Премиера, HBO Max


Реклама Gen VНова поредност - спиноф на сериал The Boys. Действието ще се развива в университета " Годолкин " - единственото висше образователно заведение за супергерои. В него те се подлагат на строги тествания, които тестват физическите и моралните им граници, с цел да бъдат признати в " Седморката " - най-могъщия екип в образователното заведение. Но когато злокобните му секрети са разкрити, студентите би трябвало да решат какви герои имат намерение да бъдат - позитивни или от тъмната страна.
Премиера, Amazon Prime Video, 29 септември


Свързани публикации Домашно кино | " Моралът е положителното " ; Бенедикт Къмбърбач като Henry Sugar 23 септември 2023, 06:19 Домашно кино | Sex Education 4; The Super Models за Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Линда Еванджелиста 17 септември 2023, 06:49
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР