Падащият главоломно рейтинг на ВИП Брадър принуди продуцентите да се

...
Падащият главоломно рейтинг на ВИП Брадър принуди продуцентите да се
Коментари Харесай

Отчаян опит за рейтинг във Вип Брадър- Травестити и Лепа Брена! СНИМКИ:

Падащият стремглаво рейтинг на ВИП Брадър принуди продуцентите да се стегнат и да вземат крайни ограничения.

Те направиха невъобразим досега  конкурс за двойници на Лепа Брена и поканиха балканската легенда в Къщата персонално да прави оценка участниците по певческите и артистичните им качества.

Дамата влезе величествено и се настани на съдийската маса.

Мъжете нямаха нищо срещу да добият трагикомичния  тип на травестити, а началник Петров, който е сякаш срещу чалгата и всичко просташко, проговори на сръбски и се оказа, че знае всичките песни на именитата дама и е участвал на концертите й у нас и в Сърбия. И бил неин почитател! Хм…Нали си падаше единствено по класическа музика? Или нещо недочухме?

Жените се контиха и репетираха в несвяст, докараха се до цялостни пародии на личното си така и така пародийно аз, даже Маргарита Хранова запя в кръшни балкански ритми. Битката беше неравна, защото там нямаше единствено певици. Особено се постара рапарът Тото и още един път се изложи в ролята си на чалга реализатор с подправени трели и безразсъден външен тип.

Сашка Васева пя с цялото си сърце, уверена, че успеха й е в забрадка вързана, само че балканската звезда връчи купата на Маргарита Хранова. Това вбеси Дупнишката мадона, само че тя си залепи подправена усмивка и отиде да си хапне за утешение.

Лепа Брена е в България не поради Брадъра, а с цел да популяризира концерта си на 18 ноември и по едно и също време с това документалния филм за нея. Влизането й в Къщата бе реклама и за самата нея.

Вижте фрагменти от излагацията на родните звезди, които дадоха всичко от себе си, с цел да се харесат на неостаряващата легенда:

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР