Пачки със стотачки се разхвърчаха над главата на попфолк певицата

...
Пачки със стотачки се разхвърчаха над главата на попфолк певицата
Коментари Харесай

Пачки със стотачки се разхвърчаха над главата на попфолк певицата Бони

Пачки със стотачки се разхвърчаха над главата на попфолк певицата Бони по време на празненството за рождения й ден, съобщи " Телеграф “.

Оркестър онлайн подвигна гостите на крайници и градуса на настроението. Двоен беше празникът за изпълнителката, защото дружно с нея рожден ден отпразнува щерка й Михаела.

Зелено

Двете дами бяха облечени в идентични тоалети в зелен цвят. " Избрахме зеления цвят не инцидентно, той символизира младостта, хубостта и живота. Свързан е с раждането, силата и силата “, изясни пред " Телеграф “ изпълнителката. Над 150 индивида, близки другари, родственици и сътрудници се събраха, с цел да вдигнат тостове за Бони и щерка й Миа-Михаела. Колежките на звездата я поздравиха с осъществявания онлайн, а тя им върна жеста с неповторимото си акапелно осъществяване на песента " Някой ден “.

Злато

Златни бижута, парфюми и маркови тоалети получи певицата за празника си, само че най-вече я изненада букет от 101 виненочервени рози, изпратени с обръщение, само че без адресант, до заведението.

Точно в среднощ Бони и щерка й изпяха дружно “Хепи бърдей " и духнаха свещичките. За тържеството бяха подготвили две изцяло идентични торти, покрити с цветя, едната от бял шоколад, а другата от мрачен. " Здраве и дано бъдем благословени “, пожела на гостите си певицата. Жената глас не спря да пее и да забавлява гостите си до ранните часове на нощта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР