П редседателят на парламентарната група на „Изправи се! Мутри, вън”

...
П редседателят на парламентарната група на „Изправи се! Мутри, вън”
Коментари Харесай

Мая Манолова даде брифинг от „Алепу”

П редседателят на парламентарната група на „ Изправи се! Мутри, вън” Мая Манолова се разгласи за тотална възбрана на строителството в зона А по Черноморското крайбрежие и в предпазените зони, заяви.

На брифинг на плажа „ Алепу”, където преди година избухна скандал с построяването на така наречен „ подпорна стена”, тя разгласи, че е подготвена с подобен законопроект, който ще бъде импортиран в околните дни в Народното събрание.

„ Нашата позиция – без значение от това кой е притежател на това безсрамие – е същата .

То би трябвало да бъде отстранено и отговорните за поредицата нарушавания, а евентуално – и закононарушения – да бъдат осъдени. И няма по какъв начин притежателят да бъде прикачен към „ Изправи се! Мутри вън”. Защото той е член на друга партия и от друга партия е общински консултант в Приморско”, сподели Манолова.

Повод за изказването ѝ стана информация, че

братът на деятел на нейната групировка – Здравко Василев от Приморско, трети в листата на „ Изправи се! Мутри, вън!” в Бургас, е купил дъщерната компания на „ Главболгарстрой” – „ ГБС Турс” ЕАД ,

която има правата за комплекса.

Сделката беше публично оповестена през вчерашния ден, а самият Стоян Василев разгласи, че задачата му е – изтъквам – да „ откри най-хубавият законов и публично допустим метод планът да бъде завършен”. Здравко Василев се разграничи от дейностите на брат си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР