П реди 20 години онлайн пазаруването беше възприемано като екстремен

...
П реди 20 години онлайн пазаруването беше възприемано като екстремен
Коментари Харесай

Можем ли да се доверим на онлайн поръчките на хранителни продукти

П реди 20 години онлайн извършването на покупки беше възприемано като рисков спорт, а през днешния ден е част от всекидневието на голям брой хора.

През това време самото онлайн извършване на покупки също се разви доста. Първоначално по интернет се продаваха и поръчваха най-вече артикули, за които няма период на валидност. С времето обаче хората започнаха да се доверяват от ден на ден на онлайн магазините.

Пандемията форсира този развой и от предходната година насам милиарди хора по целия свят трансфораха онлайн извършването на покупки в рутинна активност

Директно в количката

Един от сегментите, който дълго време оставаше непокътнат, е онлайн поръчките на хранителни артикули. Мнозина считат, че причина за това е недоверието на потребителите. На пръв взор това наподобява разумно. Много хора желаят да знаят, че купуват качествена храна и това значи да я видят в магазина.

Всъщност, една от главните аргументи за по-бавното нахлуване на храните в онлайн магазините бяха самите интернет търговци.

Да продаваш хранителни артикули онлайн е задача, която изисква опит, и специфична организация - eдин от новите онлайн супермаркети в България да вземем за пример е част от Mall Group - най-голямата група за е-търговия в Централна и Източна Европа с огромен опит и ноу-хау в онлайн бизнеса. Само за предходната година има осъществени над 11 млн. поръчки.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР