П оследното нещо, което би ни хрумнало е, че някои

...
П оследното нещо, което би ни хрумнало е, че някои
Коментари Харесай

Звездите, за които се твърди, че имат много лоша лична хигиена

П оследното нещо, което би ни хрумнало е, че някои звезди с милиони в банковата си сметка, биха са славели с... не изключително добра персонална хигиена.

Е, става известно, че за някои огромни имена от света на шоубизнеса, се носят слуховете, че не са от най-чистоплътните хора.

събра в лист за кои звезди се отнася това изказване:

Преди няколко години медии тиражираха слух, че една от най-известните изпълнителки в света... имала неприятен мирис. Става въпрос за Бионсе , за която се твърди, че има неприятна джука хигиена, което ни е мъчно да повярваме, тъй като звездата има безупречна усмивка.

Твърдението за неприятния мирис на певицата потегли от неин някогашен чиновник, който показа преди няколко години, че певицата има неприятна джука хигиена. Е, други настояват противоположното и са споделяли, че Бионсе ухае постоянно на кокос и лимони.

Според персоналните стилисти на звездите и други вътрешни хора, артистът Мел Гибсън оглавявал класацията за неприятна персонална хигиена. Около него постоянно се разнасяла миризма на пот и цигари.

Актьорът от "Карибски пирати " Орландо Блум носел едни и същи дънки, тениска и чорапи по цяла седмица, преди да ги постави в пералнята. Гледайки фотосите му ни у мъчно да повярваме, че в действителност Орландо има подобен проблем, а Кейти Пери не би разрешила сходно нещо.

Леонардо ди Каприо е измежду най-известните природозащитници в актьорските среди. Не е никаква изненада, че той се е отказал от дезодорантите, само че това, което е по-странно е, че се къпел допустимо най-рядко, с цел да не способства за разхищението на вода.

Бившият телохранител на Бритни Спиърс , Фернандо Флорес, твърди, че по време на турнетата тя не е поддържала никаква персонална хигиена. Не се къпела дни наред, не миела зъбите си, не оправяла косата си, разхождала се боса, пушела доста и непрекъснато миришела на застоял тютюн.

Според близки до Джони Деп , артистът рядко си взимал душ. А когато са били дружно с Ванеса Паради, взимането на душ и въобще персоналната хигиена несъмнено не били измежду целите на двойката.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР