Бележка на редактора: Регистрирайте се за Unlocking the World, седмичния

...
Бележка на редактора: Регистрирайте се за Unlocking the World, седмичния
Коментари Харесай

Самостоятелните спални капсули имат за цел да революционизират пътуването с влак в Европа

Бележка на редактора: Регистрирайте се за Unlocking the World, седмичния бюлетин на CNN Travel. Получете последните вести в региона на авиацията, храните и напитките, къде да отседнете и други новости в региона на пътуването.

Тъй като железопътната гражданска война в Европа продължава бързо, един от нейните съществени играчи реши да вкара усъвършенствана услуга 24/7.

Австрийската държавна железница ÖBB, която управлява възраждането на нощните услуги през последните години, показа нов флот от 33 нощни влака, който ще дебютира през декември 2023 година

На фона на по-доброто изцяло обслужване, едно нещо се откроява: фокус върху соло пътуващите с новите влакове, съдържащи единични кревати, сходни на капсули, както и общоприети кушети и спални вагони.

От двойни със независима баня до независими капсули

 Самостоятелните „ капсули “ разрешават усамотение в конюнктура в жанр общежитие. “ class= Самостоятелните „ шушулки “ разрешават усамотение в конюнктура в жанр общежитие. OBB

Влаковете със седем вагона ще имат потенциал от 254 пасажери и ще се състоят от два вагона за сядане, три кушета и два спални вагона.

И наподобява, че ще получат огромно усъвършенстване на обичайно спартански спални влакове. В спалните вагони всички купета ще имат личен хигиеничен възел, в това число душ.

Леглата ще бъдат закрепени, което ÖBB дава обещание, че ще ги направи по-удобни. Ще има и повече място за обемист багаж, в това число спортно съоръжение, детски колички и шест места за колела.

Пътниците могат да избират от каюти със личен хигиеничен възел, в които могат да спят двама (на двуетажни легла) в пространствата Comfort Plus или Comfort (последното е малко по-малко просторно).

 Отделенията с две кревати със независима баня са допустимо най-близо до хотел на колела. “ class= Отделенията с две кревати със независима баня са допустимо най-близо до хотел на колела. OBB

Кушетите имат по четири кревати във всяко поделение, само че не са със независима баня.

 Четириместните кушетки са положително решение за фамилии. “ class= Четириместните кушетки са положително решение за фамилии. OBB

Истинската иновация се крие в „ мини кабините “ – сходни на шушулки единични спални места в кушет-вагоните, подредени едно върху друго на два пласта, като спално помещение, в което всеки човек може да затвори персоналното си пространство.

 Самостоятелните капсули разрешават на пасажерите да се заключат надалеч от другите в кабината в жанр спално помещение. Самостоятелните капсули разрешават на пасажерите да се заключат надалеч от другите в кабината в жанр спално помещение. OBB

Самостоятелните пътуващи ще получат своето усамотение, дружно с тясно, само че комфортно за работа пространство, с огледало в сгъваемата маса за закуска, лампа за четене, място за предпазване и шкафчета за обувки и ръчни чанти.

Всеки трен ще има и наличен кушет, в който могат да спят до двама консуматори на инвалидни колички плюс още двама души, с налична тоалетна.

„ Пътуването с трен е бъдещето “

Леоноре Гевеслер, министър на климата на Австрия, сподели, че новите влакове „ демонстрират ясно, че бъдещето на пътуванията на къси и междинни дистанции принадлежи на влака “.

„ Хващането на трен значи запазване на климата. Това важи изключително за нощните влакове. Ето за какво работим дружно за по-нататъшното разширение на европейската мрежа от нощни влакове “, сподели тя в изказване.

„ Качването във Виена вечер и събуждането освежено в друга европейска метрополия на идната заран... ще бъде още по-лесно и по-удобно в бъдеще. “

Влаковете са утвърдени за потребление в Австрия, Германия, Италия, Швейцария и Холандия. Те би трябвало да влязат в употреба на 10 декември по маршрутите Виена-Хамбург и Инсбрук-Хамбург. Билетите са в продажба на 11 октомври.

ÖBB, който чества своята стогодишнина тази година, в този момент разполага с най-голямата флотилия от спални влакове в Европа, които се движат през целия континент.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР