Том Сандавол описва подробно битката за психичното здраве на фона на противоречието „Правилата на Vanderpump“

...
Бележка на редактора: Ако вие или някой, когото познавате, се
Коментари Харесай

Бележка на редактора: Ако вие или някой, когото познавате, се борите със суицидни мисли или проблеми с психичното здраве, моля, обадете се или изпратете съобщение на 988 Lifeline за самоубийства и кризи, за да се свържете с обучен съветник или посетете сайта на Lifeline.

Том Сандовал разкри, че се е борил с психичното си здраве след аферата си с колегата от актьорския състав на „Vanderpump Rules“ Рейчъл Левис.

Наречена „Скандовал“, връзката им се разигра публично, когато се разбра, че Сандовал е изневерявал на партньорката си от девет години, Ариана Мадикс, която също се появи в риалити сериала „Браво“.

Сандовал говори за аферата в новия си подкаст „Everybody Loves Tom“ и описа как се е чувствал, когато е бил обект на онлайн реакция.

„Имаше моменти, в които се чувствах много, много близо [до самоубийство]“, каза Сандовал на приятели в подкаста.

Той каза, че мислите му се завъртяха спираловидно и започнаха да имат „ефект на доминото“.

„Вашият свят просто започва да се срива и не можете да видите извън чувствата си“, каза той. „Вашето периферно устройство изчезва, чувството ви да мислите за бъдещето, като „О, хайде,“ като способността ви да се отървете от това“ изчезва.“

Сандовал, собственик на бар, разкри, че е трезвен от пролетта.

„Не съм пил оттогава – мисля, че беше 4 или 5 април“, каза той. „Наистина не казах на много хора по време на процеса. Мисля, че това донякъде помага. Спрях и цигарите. Бях някак в момента, в който просто пушех цигари по цял ден, всеки ден. Честно казано, мисля, че, нали знаете, спирането на пиенето и тръгването на турне като, може всъщност да ми спаси живота“, каза той, имайки предвид скорошното турне на своята група Tom Sandoval & The Most Extras.

Левис потърси лечение, за да се справи с последиците от аферата. Сандовал каза, че последният път, когато са говорили, е бил през юни.

Междувременно Мадикс се състезава в текущия сезон на „Танци със звездите“.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР