Означава, че някой някъде е натиснат, каза Маринов и допълни,

...
Означава, че някой някъде е натиснат, каза Маринов и допълни,
Коментари Харесай

Взривяващи Нови Разкрития От Мвр За Бруталното Убийство На Данъчния Шеф Иво Стаменов! Това Променя Всичко, Ликвидиран Е Заради

" Означава, че някой някъде е натиснат ", сподели Маринов и добави, че това показвало, че страната си прави работата. А за нарушителите Маринов сподели, че престрелката значи, че " техният канал във връзка с контрабанда " е пресечен.

Припомняме, на 18 декември в центъра на столицата 43-годишният Стаменов бе прострелян на път за работа. Служителят на Национална агенция за приходите бе ранен в дясното рамо, като бяха наранени огромни кръвоносни съдове. След две интервенции положението му беше нормализирано. Стаменов беше шеф на отдел " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите. Стрелбата против него бе избрана като посягане против държавността. По този мотив и министър председателят Бойко Борисов се закани, че " ще връща по този начин, както заслужават ".

Миналата седмица беше обявено, че Иво Стаменов е умрял в болничното заведение.

По думите на Маринов е по значим поръчителя, в сравнение с стрелеца. По случаите се хвърля непрекъснато запас, посочи Маринов.

Не отхвърляме никоя версия за убийството на Петър Христов, сподели Маринов. Той е сърдит, че въобще по медиите се популяризира версията, че убийството може да е възмездие от страна на " Наглите ".

" Аз първо съм сърдит, че това нещо се приказва в медиите. По принцип не би трябвало да се приказва кой е оказал помощ за откриване на някакво закононарушение ", посочи Маринов и добави, че въпреки всичко не може да бъде отхвърлено като вид.

Относно хипотезата, че Георги Вълев от " Килърите ", който е в пандиза за ликвидиране, е " поръчал " Петър Христов, Младен Маринов повтори, че е работи по всички разновидности.

" На всичко се прави разбор ", изясни главсекът. На въпрос вижда ли проблеми той в това, че Христов е бил доближен до хора от властта, Маринов отговори:

" Ние работим по обстоятелства и условия, типично по полицейски " и добави, че такива връзки нямат отношение към следствието.

Бизнесменът Петър Христов беше показбо разстрелян на 8 януари пред офиса си в столични квартал " Манастирски ливади ", на улица " Ралевица ". Бизнесменът е получил осем патрона в гърдите, а последният е бил съдбовен. Впоследствие стана ясно, че Христов е убит с с професионално оръжие - чешки картечен револвер " Скорпион ". В региона на убийството видеокамерите на са работили.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР