Овните са фантастични хора. Те са най-добрите любовници сред всички

...
Овните са фантастични хора. Те са най-добрите любовници сред всички
Коментари Харесай

10 жестоки истини за любовта към Овена

Овните са фантастични хора. Те са най-хубавите любовници измежду всички знаци на зодиака и могат да подлудят всеки. Но това надалеч не са всички качества, с които са надарени хората от зодия Овен.

Представяме ви 10 аргументи, поради които би трябвало да обичате или да не обичате Овена – вие решавате.

Те са огън

Овенът е огнена зодия, той носи доста сила и я споделя с колегата си. Освен това те са душата на компанията, тъй че в случай че желаете празненството да е сполучливо, поканете ги при вас. Но, въпреки това, те палят с половин оборот, тъй че е по-добре да не ги дразните.

Овните имат голямо его

Жената Овен има потребност от хора, които да погалят егото й, когато имат потребност. Ето за какво, в случай че не знаете по какъв начин да вършиме похвали и откровено да се възхищавате на Овена, даже не се опитвайте да се доближите до него.

Предприемчиви са

Овните биха пробвали всичко, е, съвсем всичко. Но в случай че от първия път не харесат това, което вършат (или не са доста положителни в това), надали ще повторят опита още веднъж.

Бързо им омръзва

Ако не можете да сте в крайник с Овен в секса, заниманието или диалозите, вие не сте подобаващ за тях. Те учтиво ще се сбогуват с вас и бързо ще се отдръпват.

Овенът вижда общата картина

Малките елементи не ги интересуват. Те мислят за планове, хрумвания и цели в по-широк смисъл.

Агресивни са

Ако сте се изпречили на пътя им, ние откровено ви съчувстваме. Овенът ще опустоши всички и всичко по пътя към постигането на задачата си.

Обичат буйно

Овните се влюбват бързо и с възторг. Когато един Овен ви обича, несъмнено ще го почувствате.

Радват се на живота във всичките му проявления

Радва ги всичко: пътуванята, литературата, театъра, забавните хора, светът, вие.

Те са доста предани

Те знаят по какъв начин да бъдат другари и да пазят тези, които обичат. Затова не трябва да обиждате приятелите им, те помнят обидите през целия си живот и няма да се успокоят, до момента в който не си отмъстят.

Настойчиви са

Те споделят съвсем всичко, което желаят да кажат, изключително измежду хората, които ги познават добре. Адски мъчно им е да не изразят това, което усещат.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР