Овен Заложете на срещи и разговори, на общуването с околните. Избягвайте

...
Овен
Заложете на срещи и разговори, на общуването с околните. Избягвайте
Коментари Харесай

Купища пари потичат към три зодии, любов омайва други

Овен

Заложете на срещи и диалози, на общуването с близките. Избягвайте обаче новите запознанствата, изключително деловите. Време е да се погрижите за здравето си - не прекалявайте с нищо, давайте си отмора, спазвайте добър режим. Повечето от представителите на знака ги чака нова обич. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Телец

Днес обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Напрегнат ден, изключително що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес. В интимната сфера Ви чака прелестно събитие, не е изключено да решите удобно любовен проблем. Днес е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

Близнаци

Бъдете доброжелателни и простете на хората, които са Ви засегнали. Денят ще е добър за изяви пред близките, за занимания със спорт и с всевъзможни креативен действия. Идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност.

Рак

Избягвайте да взимате значими решения, защото е допустимо нещата да се развият напълно друго от плануваното. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората към вас. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-много за спокойствието си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Лъв

Много от Лъвовете са подвластни на чудесно въодушевление в неделя. Ще би трябвало да споделите възприятията си. В персонален проект предстоят изненади, касаещи член от фамилията ви. Допълнителна опция за облага или непредвидени парични приходи. Моментът е удобен да се погрижите за здравето си.

Дева

В неделя се отдайте на усамотение и размишления, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Денят е доста подобаващ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отсрочване. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, с цел да не Ви обзет парични проблеми в бъдеще. Общуването Ви с обичаните хора Ви носи наслада.

Везни

Не си губете времето с второстепенни занимания. Бъдете доброжелателни с хората от обкръжението си. Без взаимни отстъпки от ваша страна обстановката ще се изостри до прекаленост. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури.

Скорпион

Днес надали ще Ви се работи доста, само че при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Разплащате остарял дълг. Може да останете без пари, само че това не е проблем. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете деликатни в думите и дейностите си.

Стрелец

Неделя не е еднопосочен ден за Стрелците. Не допускайте хора към Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате независимо. Денят е подобаващ за привършване на планове и инициативи, свързани с професионалните Ви и финансови ползи. Не пропускайте предложение за разходка или даже пътешестване измежду природата.

Козирог

Неделя бележи началото на плодотворен стадий, само че по едно и също време с това ясно акцентира да не се заемате с значими каузи, тъй като е огромна вероятността да не постигнете триумф. Парите ще идват по линия на сполучливо подписани покупко-продажби и финансови планове. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си.

Водолей

Денят е кондензиран с позитивна сила, която ще оказва своята поддръжка през целия ден. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Голяма ще бъде насладата Ви от идно събитие. Хубав ден за настоятелен диалози и уточняване на елементи по настоящата работа. Бъдете доста деликатни към жена, която се пробва да Ви предлага огромни неща, само че нищо няма да излезе от това.

Риби

Добре ще е да си насрочите срещи с другари и да деянията внимание към екипната работа. Повечето от Вас имат късмет да завоюват
бонус, покачване, различен подарък от ориста. Сега не е време за огромна обич, а за приятни занимания и сантиментални прекарвания. Намерете метод да се отпуснете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР