Овен Време е да подготвите дома си за Новата година, дори

...
Овен
Време е да подготвите дома си за Новата година, дори
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 27 декември

Овен

Време е да подготвите дома си за Новата година, даже да я посрещате другаде. Купете нов предмет или пък разместете. Просто поради признака.

Телец

Опитайте през този ден да сте по-далечко от всевъзможни събития, в случай че въобще Ви е допустимо. Посветете деня на себе си, в случай че можете. Поглезете се.

Близнаци

Имате сметки за споразумяване. Не ги отлагайте, започнете Новата година без отговорности. И не забравяйте настроението си вкъщи, като тръгнете на открито.

Рак

Днес сте шадраван от бликаща сила, да се чуди човек от кое място я вземате. Ако можехте да дадете и на близките, светът щеше да е по-приветлив.

Лъв

Покажете своята характерност във връзка с празниците. Не се подчинявайте сляпо на разпоредбите и просто се забавлявайте.

Дева

Премисляйки изтичащата година, не поглеждайте с яд обратно, а си простете за всичко, което не сте създали.Простете и на другите.

Везни

Да се пробвате да управлявате събитията няма нищо неприятно. Но през днешния ден това доста мъчно ще се случи, тъй че по-добре се оставете на ориста.

Скорпион

Трудно ще Ви свърта на едно място, а още по-малко в компанията единствено на един човек. Не се знае с какво око ще огледа сътрудникът Ви това.

Стрелец

Малко сте се поразмързеливили празнично. Хубаво е да свършите някоя работа вкъщи. Предложения няма да липсват, само че ентусиазмът Ви ще куца.

Козирог

Днес ще имате да свършите прекалено много неща. Помолете за помощ другари. Така ще Ви остане време и да празнувате. Стефановден е въпреки всичко, венецът на празниците.

Водолей

Оставили сте доста неща за дотъкмяване. Потърсете някой да Ви помогне, не поемайте всичко върху си. Догодина ще се занимавате с каквото желаете.

Риби

Внесете малко ред в дома си, че около тези празници всичко много се е пообъркало. Е, най-малкото може да организирате другите да го свършат.

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР