Овен Време да дисциплинирате чувствата си, защото прекалено ги разпилявате. Ще

...
Овен
Време да дисциплинирате чувствата си, защото прекалено ги разпилявате. Ще
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 14 юли

Овен
Време да дисциплинирате възприятията си, тъй като прекомерно ги разпилявате. Ще си дадете сметка какъв брой сила пръскате в празни диалози. Не потискайте импулса да измененията нещата в позитивна посока.

Телец
Нещата ви ще се подредят добре през днешния ден, макар нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, само че това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.

Близнаци
Може да сте леко мистично настроени и това ще ви кара да виждате знаци надали не във всяко нещо. Внимавайте с парите, изключително с непознатите. Действайте целеустремено и настойчиво, не позволявайте дребни неприятности да ви откажат от желанията ви.

Рак
Доста сполучлив ден, изключително в грижата за здравето. Енергетиката е удобна 90 %. Удачен миг за започване на нови действия.

Лъв
Ще си дадете сметка за много неща в живота си - къде се заблуждавате и къде другите ви заблуждават, само че на каква цена? Понякога въпреки всичко е по-добре човек да си смъкна розовите очила и да се изправи очи в очи с действителността. Бъдете мощни при този конфликт.

Дева
Прекалено сте самонадеяни, само че не се ли заблуждавате в преценките си, водени от персоналните си пристрастия? Днес има голяма възможност да сбъркате точно под напора на възприятията.

Везни
Труден ден в прочувствен проект. Ще се наложи да извършите много комплициран избор. В последна сметка любовта ще победи, само че с цената на някои нелеки жертви.

Скорпион
Не бъдете неуместно сантиментални. Днес може да похарчите повече пари в сравнение с разполагате просто поради един каприз. Не протакайте нещата. Пътуванията и покупко-продажбите може да не се окажат толкоз преференциални, колкото се надявате.

Стрелец
В едни комплицирани размишления сте изпаднали и това ще ви направи разсеяни през целия ден. Някои от заблудите ви ще блеснат в цялостна мощ, от което няма да се почувствате изключително прелестно. Важното е, че към този момент сте " прогледнали ". Малко е мъчително, само че пък към този момент всичко е ясно.

Козирог
Малко некомфортно ще се чувствате в личната си кожа. Не прекалявайте с условията към себе си, и вие имате някакъв предел на търпимост. Важното е да запазите вярата в хората, без значение какво са ви предизвикали някои обособени екземпляри.

Водолей
Днес ще бъдете малко предубедени към хората, с които се срещате и ще има за какво. Късметът няма да ви изневери изключително, в случай че се явявате на изпити. Пътуванията ще ви доставят освен наслаждение, само че ще ви покажат нови пътища за развиване.

Риби
Ще се заети най-много с приятелите си. Най-вероятно ще организирате срещите вкъщи си. Хубав миг да си дадете отмора и да извършите това, за което от дълго време мечтаете. И не се стряскайте от непредвидените събития.

 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР