ОВЕН Трудно, но много важно е да бъдете спокойни и приятелски

...
ОВЕН
Трудно, но много важно е да бъдете спокойни и приятелски
Коментари Харесай

Неприятности за Лъва и пари и успешни покупки за Близнаците

ОВЕН

Трудно, само че доста значимо е да бъдете спокойни и другарски настроени сутринта. Не се поддавайте на провокации и пробвайте се да изгладите споровете, като търсите взаимни отстъпки. Почивка ще ви помогне освен да възстановите силите си, само че и да коригирате проектите си.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде много забързано. Задачите ви са прекомерно доста и ще се колебаете с коя да се захванете първо. Ще се справите ли с всичко, което сте възнамерявали? Със сигурност. Това изисква отдаденост и самодисциплина, а вие имате задоволително и от двете.

БЛИЗНАЦИ

Днес бързо ще се справяте с въпроси, които са ви били сложни и неприятни. Ще имате шанс, когато става въпрос за финанси, а непланираните покупки ще са сполучливи. Възможни са парични доходи. Някои от вас ще съумеят да върнат остарели задължения. Добър ден да помогнете и на другите.

РАК

Не бързайте. В началото на деня могат да зародят някои дребни проблеми, които ще ви объркат. Но въздействието на позитивните трендове ще се усилва с всеки час и в средата на деня ще видите, че нещата не вървят толкоз зле. Бързо ще научавате всичко, което ви е належащо.

ЛЪВ

Малки неприятности могат да зародят при започване на деня, само че те няма да скапват настроението ви. Експериментирате с ентусиазъм и не се страхувате да взимате решения бързо, както и да поемате отговорност. Доволни сте от общуването с близки, а приятелите споделят страхотни вести.

ДЕВА

Денят носи нови хрумвания. Сред тях сигурно има някои, които могат да бъдат осъществени неотложно. Постоянството и рутината ще ви оказват помощ да съумеете в сериозни моменти. Настроението ви ще е ужасно, в случай че наоколо има хора, които споделят вашите цели и ползи.

ВЕЗНИ

Денят е по-подходящ за отдих, в сравнение с за каузи. Ще ви е мъчно да се концентрирате през днешния ден. Може да допуснете неточности или да пренебрегнете значима детайлност, които ще ви донесат неприятности. Добре е, че наоколо има хора, които са подготвени да оказват помощ с каузи и препоръки.

СКОРПИОН

Този ден няма да е подобаващ за разискване на значими въпроси. Вие сте много съществени, само че не може да се каже същото за хората към вас. Затова ще се окаже много мъчно да се водят диалози. По-добре е да ги отложите и да се заемете с приятни действия. Очаква ви сантиментална вечер.

СТРЕЛЕЦ

Денят дава обещание запаметяващи се срещи и необикновени познанства. Някои от вас ще могат освен да приказват с хора, за които преди са чували страхотни неща, само че и да се сприятелят с тях. Вероятни са положителни вести. Най-често ще се отнасят до финансови или имуществени въпроси.

КОЗИРОГ

Вие сте енергични, решителни и не се отказвате, без значение от събитията. Денят е превъзходен за правене на проекти. Правилно оценявате силата си, допускате какво ще подхващат другите и по какъв начин ще се развият събитията. Всичко това ви дава спомагателна убеденост.

ВОДОЛЕЙ

Денят не е най-ползотворният, само че въпреки всичко ще сполучлив. Не постоянно ще е допустимо да извършите всичко, което сте замислили. Може да има неприятни съвпадения, нарушение на съглашения или незначителни спорове. Трябва да пренебрегнете дреболиите и да се занимавате с значимите и незабавни въпроси.

РИБИ

Опитайте се да не се вълнувате или тревожите при започване на деня. Това не е най-подходящия миг за другарство. Можете да се обидите от дреболии или да се разстроите, в случай че другите не ви схванат незабавно вярно. Намерете приятни занимания, а вечерта организирайте домашно празненство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР