ОвенТова е ден, в който ще имате успехи, свързани с

...
ОвенТова е ден, в който ще имате успехи, свързани с
Коментари Харесай

Една зодия среща любовта, друга сбъдва голямата си мечта

Овен

Това е ден, в който ще имате триумфи, свързани с работата с технологии. Не се колебайте да деянията опциите си и да помогнете на тези, които имат потребност.

Телец

През този ден ще преживеете мощни усеща. Човек, с който ви е свързвало нормално другарство, ще се трансформира в освен това за вас.

Близнаци

Това е ден, в който фантазиите се сбъдват. Не бъдете прекомерно подозрителни, а се насладете на протичащото се.

Рак

Днес може да постигнете и невъзможното. За задачата ще би трябвало да подберете верните дипломатически способи и да ги приложите в точния миг.

Лъв

Днес ще се чувствате малко изтощени. Това е напълно обикновено. Не се напрягайте и се съобразявайте с ресурсите си.

Дева

Днес някой може да ви тормози с въпросите си. Не сте длъжни да давате никакви детайлности, изключително в случай че се касае за персоналния ви живот.

Везни

От безмълвното ви наблюдаване през днешния ден може да научите скъпа информация. Освен думите езикът на тялото също демонстрира доста.

Скорпион

Това е ден, в който връзката няма да е на равнище. Ако е допустимо намалете ненужното другарство, с цел да не усложнявате ситуацията ненужно.

Стрелец

Днес някой ще има потребност от вашата разтуха. Каквото и да мислите по въпроса пробвайте се да вдъхнете вяра.

Козирог

Днес ще се опитате да носите няколко дини под една мишница. Това няма по какъв начин да стане, по тази причина изберете най-зрялата.

Водолей

Днес ще имате потребност от лъч светлина. Най-добре е да пристигна от вас самите. Научете се да си създавате положително въодушевление сами.

Риби

Това е ден за дейни дейности. Не се колебайте да задавате въпроси, с цел да сте наясно със обстановката и да действате с обсег.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР