ОвенТази събота бъдете по-благосклонни към себе си. Още от сутринта

...
ОвенТази събота бъдете по-благосклонни към себе си. Още от сутринта
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Тази събота бъдете по-благосклонни към себе си. Още от сутринта не се колебайте да започнете на нови действия, първи опити в непознати за вас сфери. Не си поставяйте прекомерно високо летвата.

Телец
Тази събота можете да бъдете себе си повече, от когато и да било. Дано имате шанса да сте в отмора и в най-хубавия случай на морето.

Близнаци
Тази събота ще сте от дребното, на които им се работи. Към обяд може да сте прекомерно изтощени. Затова си дайте отмора по-рано от нормално.

Рак
Тази събота бъдете подготвени за изненадващо пътешестване. Вземете единствено най-необходимото и не се претрупвайте с непотребни движимости. Не се тормозете, че ще пропуснете нещо. Важни са усещанията.

Лъв
Тази събота е наложително да спазите всяко едно предписание и няма по какъв начин да употребявате своите лични хрумвания, с цел да се справите с идното.

Дева
Тази събота ще е един непредвидим ден. Точно когато си помислите, че нещата са се подредили и сте в очакване на резултата може да се появят изненадващи фактори, само че вие, естествено ще се справите.

Везни
Тази събота всички погледи ще са ориентирани към вас. Ще притегляте всевъзможни персони и някои от тях ще са ви неприятни и досадни, само че не бързайте с крайното мнение.

Скорпион
Тази събота е ден за съблюдаване на ангажименти. Сега имате да изпълнявате доста обещания. И към този момент няма за по кое време да отлагате каквото и да било.

Стрелец
Тази събота ще имате толкоз доста задължения, че въобще няма да ви е до недоволство. Всъщност натоварването ще ви хареса, а вечерта ще се чувствате като същински герои.

Козирог
Тази събота не се натоварвайте прекомерно с каквато и да било работа. Сега е моментът да си угаждате повече без това да има каквито и да било последствия за съвестта ви.

Водолей
Тази събота е ден, в който би трябвало да откриете нова страница за себе си. Не се колебайте да приключите със старите си привички, които до в този момент не са ви дали нищо положително.

Риби
Тази събота започнете с благопожелание за благополучие и шанс. После се усмихнете и единствено чакайте какво ще се случи. Не преставайте да вярвате в положителния процес на нещата даже за момент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР