Овен Способността ви да съчувствате ви позволява по-добре да разбирате другите.

...
Овен
Способността ви да съчувствате ви позволява по-добре да разбирате другите.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 16 януари

Овен
Способността ви да съчувствате ви разрешава по-добре да разбирате другите. Можете да се потопите в възприятията и прекарванията на хората към вас и изцяло квалифицирано да им помогнете, тъй като сте прелестни психолози.

Телец
Денят не е подобаващ за нови инициативи, само че по тази причина пък е задоволително деятелен и подобаващ за справяне с хаоса и вътрешното напрежение. Понякога една разходка на чист въздух може да направи чудеса.

Близнаци
Никога не подценявайте положителните препоръки. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е подобен, възползвайте се незабавно от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от изгода.

Рак
Днес не е най-подходящият миг да обсъждате възприятията си с други хора, изключително с не добре познати. По-добре си останете сами, в случай че имате такива планове.

Лъв
Визия и деловитост ще имате през днешния ден, а това е доста мощна композиция. С лекост ще съумеете да реализирате проектите си. Най-важното - не се бавете и не анализирайте прекомерно.

Дева
Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо единствено, с цел да се харесате на някой различен. Имате доста неща за казване, само че внимавайте по какъв начин тъкмо ще го извършите.

Везни
Ще получите прочувствена поддръжка от хората, с които си пратнирате. Само недейте да театралничите прекомерно и да влизате в спор поради самия спор. Щадете нервите и на другите.

Скорпион
Самосъжалението и самообвиненията единствено отслабват вътрешната Ви мощ. Има доста, за което можете да се гордеете и с което да се похвалите. Просто не се сравнявайте и най-важното - не се опитвайте да контролирате всичко и всички.

Стрелец
Неудачните занимания и безсмислените удоволствия могат просто да лишават от силата Ви. А в действителност това е всичко, с което разполагате за положително или за неприятно. Давайте си сметка в какво влагате силите си.

Козирог
Ден, в който би трябвало да поставите нещата без заобикалки и да решите всичко. Удачно е да поразчистите всичко ненужно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Водолей
Не си коства да се срещате с хора, които не Ви харесват, това си е чисто и просто мазохизъм. Винаги има метод да реорганизирате нещата, вие сте изобретателни, ще намерите по какъв начин.

Риби
Щастието ви е към вас, тъй че не тръгвайте да го търсите през девет земи в десета, а просто се огледайте. Хубаво е да извършите благ жест за индивида, който обичате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР