ОвенСъпругата на Овен не умее да показва чувствата си вербално.

...
ОвенСъпругата на Овен не умее да показва чувствата си вербално.
Коментари Харесай

Ето каква съпруга ще бъде една жена според зодията

Овен

Съпругата на Овен не умее да демонстрира възприятията си вербално. Вместо това тя демонстрира обич посредством жестове. Понякога е малко груба и последна, което я кара да наподобява студена, само че брачният партньор й знае какъв брой сензитивна е тя и това е, което обича.

Телец

Съпругата Телец е като лук, тя е човек, който би трябвало да разкривате лека-полека. Тя изисква самообладание и схващане. Разберете, че в никакъв случай няма да бъде първата, която ще ви каже, че ви обича. Тя в никакъв случай няма да покаже любов. Това не е метода, по който тя работи. Но ще покаже любовта си в сложни моменти и тогава брачният партньор й ще се почувства най-обичания на света.

Близнаци

Съпругата Близнаци е най-подкрепящия човек. Тя постоянно ще предизвиква брачна половинка си да поема опасности. Независимо дали се окаже положително или неприятно, тя стои зад него. Тя уважава сватбените клетви и в действителност ще остане през всичко това. Ако има едно нещо, в което е добра, то това е намирането на решения. Тя гледа на брака като нещо, което не постоянно ще бъде елементарно, само че постоянно си заслужава. Защото даже когато брачният партньор е сложен и тя е ядосана, тя към момента ще се разсънва всяка заран до него и ще бъде признателна.

Рак

Съпругата Рак е тази, която помни всичко. Тя носи сърцето си в ръка и обича с цялата обич, която се намира в него. Тя е човек, който желае да види най-хубавото в хората, само че също по този начин има остра преценка, че може да види какъв в действителност е даден човек. Това, от което се нуждае в брачна половинка си, е човек, който има стойност и я прави оценка и не я приема като даденост, тъй като има толкоз доста хора в живота си.

Лъв

Съпругата Лъв е човек, който процъфтява, когато я поддържат, обичат и й се възхищават. Докато децата може и да не й благодарят от самото начало, то брачният партньор й я прави оценка и цени. Заедно тези двама са двойка на силите, подкрепящи и насърчаващи се един различен и непрекъснато изграждайки другия човек, с цел да реализиран всичко, до което могат да доближат. Тя е човек, който се гордее, че работи по проблемите и дружно със брачна половинка си излиза от тях, по-силни от преди.

Дева

Една брачна половинка Дева, е човек, който гледа на брака като на екип. Тя знае, че единственият метод, по който всеки брак е сполучлив, е в случай че двама души положат 100% старания. Тя схваща, че ще има няколко дни, когато брачният партньор й може да даде единствено 40%, а на нея остават останалите 60%. Тя приема това като част от брака и здравите взаимоотношения.

Везни

Съпругата Везни, ще има деен обществен живот. Жените желаят да бъдат нея. Мъжете желаят да я срещнат, само че без да знаят, че тя е най-лоялния човек, с който може да се построи една връзка. Тя е човек, който постоянно ще подтиква колегата си да бъде най-хубавият и да успее. Това е нейната религия, която го кара да мисли, че може да го направи.

Скорпион

Съпругата Скорпион, родена през ноември, е тази, която обича най-трудно, само че демонстрира най-малкото. Тя е един от най-наблюдателните знаци и ще забележи неща за колегата си, даже и да не се виждат с просто око. Тя не увърта нещата. Тя просто ги разисква и по-късно стартира да работи по намирането на решение на въпроса.

Стрелец

Като брачна половинка, тя осъзнава, че минусът й може да е това, че слага преди всичко децата си и по-късно брачна половинка си. И колкото и тя да го обича, връзката, която споделят в действителност, е любовта, която имат към децата си. Това не значи, че любовта не е действителна, просто се трансформира с течение на времето от момента, в който за първи път обменят клетви.

Козирог

Една брачна половинка на Козирог е тази, която е доста упорита по нейните способи. Партньорът й евентуално е малко по-лесно показва възприятията си от колкото тя. Докато тя може да наподобява като студена и безсърдечна от време на време всичко това е акт, който пази сърцето, което усеща нещата толкоз надълбоко и брачният партньор й знае тъкмо коя е тя.

Водолей

Като жена, тя е склонна да носи панталоните във връзката. Тя е тази, който провокира диалозите и провежда всичко и го прави добре. Тя демонстрира любовта и привързаността безшумно под формата на целувки за довиждане, гушкане и чести благодарности. Тя е човек, който е предан и почтен и това кара брака да процъфтява.

Риби

Като брачна половинка, тя обича по-силно от всеки различен и го демонстрира. Бракът й е един от нейните най-важни цели и тя е мощна в това отношение. Единствените проблеми, които пораждат, са, когато брачният партньор й би трябвало да бъде непоколебим с децата, тъй като това не идва естествено за нея.
източник: www.actualno.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР