ОвенПрочетете ощеОтносително добър ден за семейните двойки. Ще бъде добре

...
ОвенПрочетете ощеОтносително добър ден за семейните двойки. Ще бъде добре
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 март: Везни - избягвайте големи инвестиции и покупки, Водолей - ще срещнете стари познати

Овен
Прочетете още
Относително добър ден за фамилните двойки. Ще бъде добре да обсъдите бъдещите си проекти вътре в фамилното огнище, отвън светската помпозност. Възможно е да имате неприятности с вашите другари, тъй като ползите през този ден ще изместят другарските полезности. Не си поставяйте за цел постигането на тъкмо избрана сума в спестовната ви сметка. Вместо това отделете малко средства за околните си. Делата ви ще бъдат възнаградени.

 

Телец

По опция, споделяйте своята топлота и обич към колегата си, с цел да има естетика във връзката ви. Самотните имат огромни шансове за нова обич през този ден. Самотните, евентуално ще се сблъскат със личните си обърквания за животът, най-добре да се отдадат на някое занимание, с цел да разведрят днешната конюнктура. Ако непрекъснато проверявате салдото на сметката си, това няма да ви помогне кой знае какъв брой. Вместо това, просто приемете, че би трябвало да мине известно време, до момента в който облагата пристигна при вас.

 

Близнаци

Най-вероятно, ще съумеете да разберете колегата си в обърканите му усеща и ще се наложи да го подкрепите, правейки го благополучен. Ще сте подготвени на всичко, за спечелите индивида на фантазиите си, даже да би трябвало да извършите нещо, което е безусловно нетипично за вас. Идеален ден за финансови дейности, диалози, приемане на пари или привършване на задължения от финансов темперамент. Днес може да прокарате умерено своите нови финансови тактики.

 

Рак

Тези от вас, които са необвързани и участват на някакво авансово уговорено събитие или работна среща през днешния ден, ненадейно може да срещнат извънредно ерудиран човек, по който да се замечтан. Възможно е да се почувствате неспокойни или изнервени през този ден. Въпреки това, ще се наложи да изслушате проблемите на половинката си. Разходите свързани със заеми и имуществени интервенции ще бъдат много рисковани през днешния ден. Някои непланирани условия могат внезапно да трансформират финансово състояние ви състояние като цяло.

 

Лъв

Най-вероятно, ще откриете нови хоризонти за триумф в подобряването на  взаимоотношенията ви и решаването на възможни проблеми във връзката ви. Вашето положително сладкодумие, сигурно ще добави една характерна фалшификация в връзките ви с обичаният ви човек. Не пропускайте и не отлагайте закупуването на това, което сте си набелязали. В бизнес проект, този ден е доста сполучлив за покупко-продажби и вложения.

 

Дева

Необвързаните може да срещнат подобаващият за тях човек на групови занимания, спортове или място, където се събира общественост от хора със сходни ползи. Твърде евентуално е да припламнат искри сред вас и сътрудникът ви, свързани с предишното и да станат мотив за съществени кавги. През този ден е целесъобразно да инвестирате своите финансови запаси в продуктивни действия. Плутон ви поучава да не губите време, защото е добре известно, че времето е пари.

 

Везни

Някои от вас елементарно ще избухват и ще бъдат склонни да влизат в противоборство. Има огромна възможност да бъдете в основата на най-различни спорове. Препоръчително е да не давате пари назаем през днешния ден, тъй като рискът да не ви върнат е огромен. Избягвайте огромните вложения или покупки, тъй като няма да ви донесат мечтаните резултати.

 

Скорпион

Не се обрисуват огромни житейски стихии, само че и стрес няма да ви липсва. Само избягвайте да налагате своето мнение и всичко ще отмине. Можете самоуверено да разчитате на финансов триумф през днешния ден. Очакваните приходи ще се дължат на работата и напъните ви, които сте вложили в предходните дни.

 

Стрелец

Поведението на сътрудникът ви през днешния ден, може да ви озадачи. Всеки има неприятни дни, в които не е в въодушевление и това държание евентуално ще се задържи до края на деня. Днес може да имате някакви разноски, свързани с връзките, като смарт телефон или таблет. Комуникацията е от решаващо значение за триумфа, тъй че вложенията ще ви се изплатят.

 

Козирог

Брачните двойки, ще имат неприятни словесни моменти свързани с предишното. Разведените хора може да намерят добра  партия посредством онлайн уебсайт за запознанства. Ще би трябвало да изтеглите дребни суми пари от бюджета, с цел да покриете всичките си разноски през този ден. Може да се наложи да „ олекнете “ парично от някои непредвидени разноски.

 

Водолей

Вероятно ще се натъкнете на някои остарели познати и да се изненадате като разберете какво им се е случило. Навярно и те самите също ще изразят същата изненада за вас. Има възможност да се зарадвате на добра спестена сума. Така че бъдете все по този начин спестовни по опция инвестирайки и харчейки рационално.

 

Риби

Не допускайте половинката ви да остане с усещане, че се отнасяте с неуважение към персоналните ѝ терзания. Намерете дружно решение по тревожните въпроси. Вероятно ще останете удовлетворени от добре изхарчените пари и ще сте още по-мотивирани да спечелите малко спомагателни пари от странични действия.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР