ОвенПрочетете ощеОпитайте се да уважавате индивидуалните различия и предпочитания. Играта

...
ОвенПрочетете ощеОпитайте се да уважавате индивидуалните различия и предпочитания. Играта
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 януари: Близнаци - бъдете до семейството си, Стрелец - комуникацията с партньора ви е от голямо значение днес

Овен
Прочетете още
Опитайте се да почитате самостоятелните разлики и желания. Играта - Кой носи виновността, може единствено да донесе раздори и даже да породи ненавист. Нещата може да изискват полагане на старания. Не забравяйте, че не е късно да започнете да коригирате връзките си, в противоположен случай може да съжалявате за добитите обич и обвързаност. Преговорите свързани с работа, ще са доста сложни през този ден и евентуално ще имате много разнообразни гледни точки с съперниците ви. Трудно ще стигнете до консенсус, защото нито една от двете страни няма да е склонна на компромис. Относно финансите - Не позволявайте парите да станат мотив за спор сред вас и обичания ви човек. Пари се губят, пари се печелят, само че душевните рани мъчно се лекуват. Обърнете внимание на по-важните неща и игнорирайте финансовите разногласия.  

Телец

Единството е мощ, това обръщение може да бъде урокът за деня за вас. Може да осъзнаете, че казусът, който от дълго време желаете да разрешите, най-сетне ще бъде решен благодарение на някой член от фамилията. Вероятно ще се почувствате леки, късметлии, че имате толкоз чудесни и обичани хора към себе си. Днес, битката ви с всевъзможни устройства, компютри, принтери и транспортни средства ще бъде повече от жестока. Ще се наложи да се справяте с някои механически проблеми, които несъмнено ще забавят работата ви и ще ви доведат съвсем до нервозен срив. Парите през днешния ден - Способността ви да предвиждате хода на някои покупко-продажби, през днешния ден ще е във ваша изгода. Горчивият опит от несполучливите ви вложения, ви е направил много внимателни и умерени. Логичното ви мислене през днешния ден ще е разцвета си и може да извършите някои дълготрайни инвестиции.  

Близнаци

Бъдете компактно до фамилията си през днешния ден. Дори от време на време да сте гневни или обезпокоени, само че това са хората, които ви ценят и обичат най-вече. Не забравяйте, че никое семейство не е съвършено или постоянно изпълнено с наслада. Може да спорите, да спрете да си говорите на моменти. Но в последна сметка фамилията е единствената ви опора. Днес, ще сте във вихъра си и ще се справите сполучливо с всяка задача в работата си, по-добре от всеки различен път. Възползвайте се от тази позитивна сила и развихрете въображението си, с цел да създадете нещо неповторимо и неповторимо. Сделките ви през днешния ден ще са сполучливи, в случай че методите с леки, грациозни стъпки. Очакват ви положителни облаги през този ден. Не пропускайте да си пробвате шанса и в други финансови нововъведения.

Рак

Възможно е този ден да се окаже рисков в любовен аспект. Ще се наложи да контролирате нервите си и да избягвате разгорещените разногласия. От известно време ви се дава знак, че прекалено се натоварвате с работа. Погрижете се за себе си, намалете оборотите и си осигурете повече релакс. Постарайте се през днешния ден да не подписвате никакви контракти и съглашения, защото изискванията ще се окажат много неизгодни за вас. Възможно е да зародят някои разногласия, които в допълнение да усложнят работния развой и да се стигне до огромни загуби. Финанси - Много ще ви бъде мъчно да контролирате разноските си през днешния ден, изключително в случай че имате пари дадени ви от ваш непосредствен и не сте се потрудили за тях. Както се споделя, пари на готово, елементарно се харчат, само че помислете какъв брой труд е хвърлен за тези пари, преди да ги похарчите.

Лъв

Може да имате някои различия в фамилните връзки през днешния ден. Дори да изпаднете в обстановка на дребна свада, би трябвало да методите съществено към нея, тъй като може да  се окаже капацитет за сериозен спор, който може да заплаши брака ви. Прощавайте горчивите дреболии в любовния си живот. Днес, ще имате възприятието, че разговаряте на непознат език с сътрудниците и клиентите ви. Ще казвате едно, а хората ще схващат нещо напълно друго. Постарайте да споделяте главно в писмен тип, с цел да има доказателство за това, което сте разпоредили. Има опция да се срещнете почитан и почитан човек, който да стане ваш бизнес сътрудник, стига да методите задоволително интелигентно и съобразително в диалозите ви. Изиграйте добре всеки един финансов ход.  

Дева

Партньорът ви през днешния ден може да ви заведе на ново и непознато място, което ще остави чудесни мемоари в съзнанието ви и още веднъж ще желаете да се връщате на същото място. Необвързаните може да срещнат подобаващият за тях човек на групови занимания, спортове или място, където се събира общественост от хора със сходни ползи. Обърнете внимание на документите ви през днешния ден и проверете няколко пъти документите си за възможни неточности. Звездите поучават да погледнете обратно нещата, които към този момент сте правили, да анализирате позволените неточности, с цел да ви е по-лесно да се движите напред. Може би, през днешния ден ще отхвърлите покана от ваш другар да излезете и да харчите пари по магазините. Много е мъчно някой да повлияе на решението ви, в случай че нямате желание да си купувате нещо несъмнено.

Везни

Обикновено се наслаждавате на близостта на колегата ви, само че през днешния ден може би, ще ви се желае да останете сами и да се погрижите за себе си. Това може да се окаже положително решение за вас, да ви разреши да си заредите батериите и да се погрижите за една чудесна промяна на външния ви тип. Много е евентуално през днешния ден да имате усложнения при опита ви да се свържете с някои хора, които касаят работата ви. Изглежда, имейлите ви ще бъдат непрочетени, а телефоните, на които звъните, няма да бъдат вдигани. Ще би трябвало да се справяте сами през този ден, без помощта на който и да е. Днес, мъчно ще отсеете кои предложения са най-подходящи за вас и кои са просто подправени или с недействително понижение. Вероятно, много ще се лутате преди да решите какво тъкмо и от къде да си купите.  

Скорпион

Днес нещата в фамилния ви живот ще бъдат доброжелателни. Приятели и брачен партньор ще ви доставят комфорт и благополучие, през този другояче отегчителен и забързан ден. Началото на деня може да е малко изморително, само че с напредването на деня ще започнете да получавате положителни резултати. Трудно ще осъществявате ползотворни контакти с сътрудниците си през днешния ден. Определено няма да може да скриете това, което ви нервира у другите и евентуално ще излеете всичко отрицателно, което сте таили до в този момент. Направете го доброжелателно и възприятие за комизъм. Денят не се обрисува като изключително добър във финансово отношение, само че не се отчайвайте, защото една велика концепция, надраскана върху чернова или салфетка даже, може да ви донесе много добра сума пари в най-скоро време. Възползвайте от всеки даден ви късмет от ориста.

Стрелец

Комуникацията сред вас и колегата ви, през днешния ден ще има извънредно значима роля, изключително в случай че би трябвало да разкриете нещо значимо на половинката си. Възможно е да изпитвате боязън и да ви е мъчно да говорите, само че ще намерите сили и ще деянията креативност в поднасянето на информацията. Въпреки че имате ясно набелязани цели в работата си и се стараете да се движите по проект, през днешния ден на пътя ви може да се изпречат някои дребни проблеми, които да ви основат напрежение и стрес. Комуникацията с сътрудници и клиенти няма да върви доста добре и евентуално ще останете неразбрани. Денят е подобаващ да инвестирате в нови механически придобивки като нов компютър, преносим компютър, таблет или телефон. Това ще ви даде глътка въздух от лишенията и тласък да увеличите спестяванията си за в бъдеще.

Козирог

Изглежда, половинката ви ще бъде много угрижена през този ден. Вероятно, това ще се дължи на обстоятелството, че изразявате усеща си много незадоволително. Опитайте се да бъдете оптимално великодушни, с цел да извлечете оптимално благополучие от този ден в персонален проект. Безработните имат огромни шансове да открият мечтаната работа, а може да се наложи да употребяват връзките си от другари или от близкото им обграждане, с цел да бъдат предложени. Така или другояче, денят е удобен в професионален проект. Очертава се удобен ден във финансово отношение. Ограничете непотребната шопинг терапия и заложете на практичните покупки. Вероятно ще бъдете признателни на звездите за положителните вложения, които ще извършите през днешния ден.  

Водолей

Възможно е да се почувствате неспокойни или изнервени през този ден. Въпреки това, ще се наложи да изслушате проблемите на половинката си. На фамилните двойки ще им се наложи да обсъдят идни събития. Препоръчително е да има единодушие по всички въпроси. Твърде е евентуално да потърсите опрощение за обърканата ви работа, която се дължи на персонални и фамилни проблеми. Имайте поради, че това не ще бъде подминато и ще ви се насочи забележка с внезапен звук от вашите работодатели. Ще бъде добре да си вземете неплатен отпуск, с цел да не си създадете проблеми и в работата. Денят е удобен за реализиране на бизнес покупко-продажби и вложения. Има възможност да похарчите пари за неща, които са стойностни и ще имат добра възвращаемост и успеваемост. Търговците ще имат чудесна опция да усилят своите доходи.  

Риби

Звездите ще ви дават опцията да споделите своите усеща и страсти с вашата половинка, явно това още повече ще укрепи връзката ви. Навярно ще осъзнаете, че това което ви свързва е само същинската обич. Безработните, които желаят да си намерят работа, ще би трябвало да одобряват това, което им се предложи. В противоположен случай, ще би трябвало дълго да се ровят из обявите за работа през идните дни. Изключително рисков ден в областта на финансите. Бъдете доста внимателни, обръщайте внимание и на най-малките детайлности преди сключването на всяка една финансова договорка, която можете да поемете през днешния ден. Има възможност от загуба на пари.  

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР