ОвенПрочетете ощеДнес, трудно ще скриете недоволството си, спрямо някои вредни

...
ОвенПрочетете ощеДнес, трудно ще скриете недоволството си, спрямо някои вредни
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 август: Риби- харчете разумно, перипетии за Дева

Овен
Прочетете още
Днес, мъчно ще скриете недоволството си, по отношение на някои нездравословни привички на колегата ви или дразнещото му държание. Опитайте се да останете сами на безшумно и умерено място, с цел да избегнете възможни конфликтни обстановки. Бъдете изключително деликатни на работното си място, обрисуват се съществени проблеми. Навярно този ден се обрисува да бъде много под напрежение. Може да очаквате положителни новини за всичко, което касае вашето богатство. Има възможност облагите ви да се усилят доста.

 

Телец

Миналото през днешния ден може да навлезе най-изненадващо в живота ви. Ако сте необвързани е прекомерно евентуално да се срещнете или да си пишете с някогашен сътрудник. Ако в предишното това, което ви е свързвало е било работата по общ план, то в този момент нещата ще наподобяват по напълно друг метод. Най-вероятно ще разпределите дилемите си по приоритет. Ще имате нужните сила и възторг, с цел да се справите на работното си място през днешния ден. Този ден няма да ви разреши да похарчите и един лев за импулсивни покупки. Това е проспериращо за вас, а и ще си спестите много пари.

 

Близнаци

Изглежда, през днешния ден ще имате шансът да внесете баланс в живота си. Това положение е извънредно значимо за вас, с цел да оцените нещата от живота. Каквото постигнете, това и ще ви остане. Този ден е удобен за множеството от вас в работната сфера. Професионално ще имате доста положителни резултати, тъй като най-вероятно ще бъдете изпълнени с сила. В случай, че към момента не сте вложили в неподвижен имат, в този момент е точният ден за това. Късметът ще бъде на ваша страна и единствено във ваша изгода.

 

Рак

Може би, през днешния ден ще ви е прекомерно скучно и няма да имате ентусиазъм за излизания и занимания с колегата ви. Дори да си останете вкъщи, не позволявайте романтиката и възприятията посред ви, последователно да загаснат. Колкото и да ви се желае през днешния ден да се движите по график и по авансово открит проект в работата си, то най-вероятно шефът и сътрудниците ви ще ви възложат нови изключителни задания, които ще объркат проектите ви. Днес, може да преминете през някакво тестване и сериозен проблем, а това от своя страна ще ви направи по-силни и доста повече ще се замисляте при извършване на покупки. В края на деня очаквайте великодушна облага.

 

Лъв

За страдание денят ви най-вероятно ще премине скучно и монотонно без кой знае какви забавни случки и прекарвания. Нужна ви е някаква смяна, която да разпали още веднъж любовта сред вас и колегата ви. Помислете над това, какво да бъде нововъведението във връзката ви. Предстои ви ден, през който ще бъдете извънредно заети  професионално. Срещите и диалозите ще ви лишават съвсем целия работен ден. Днес, евентуално ще бъдете повече от практични по финансовите въпроси. Възможно е да бъдете сюрпризирани от някои положителни вести за вашите пари, които ще ви накарат да тържествувате същински.

 

Дева

Ако желанията ви са съществени към половинката ви, то ще намерите и точните думи да покажете най-искрените си усеща, планове и упования. Не позволявайте на скептицизмът да посети съзнанието ви през днешния ден. Предстоят ви  особени премеждия на работното място през днешния ден. Ще наложи да повярвате в уменията си прилагайки ги в работата си. Няма невъзможни неща, стига да имате голямото предпочитание. Много е евентуално да бъдете попарени финансово през този ден. Ако се надявате на някакви съществени доходи, вероятността ще бъде съвсем нулева.

 

Везни

Звездите биха ви посъветвали да не си служите с ловкост и машинация, с цел да постигнете задачата си обвързвана с колегата ви. Не насилвайте нещата и не упражнявайте напън и очевиден надзор над индивида до вас, защото може да се окажете измежду губещите в тази игра. Няма да ви е по никакъв начин елементарно да проправите път на концепциите и плановете си измежду сътрудниците ви, от които мъчно ще срещнете схващане. Въпреки всичко, не унивайте и самоуверено защитавайте позицията си. В случай, че имате бизнес или сте съучастник, през днешния ден може да имате съществени спречквания и разногласия по някои въпроси. Различните ви гледни точки и проекти, ще породят напрежение сред вас, което няма да се отрази добре на финансите ви.

 

Скорпион

В устрема си да се справяте с куп проблеми и професионални задължения, в един миг ще осъзнаете, че най-вероятно постоянно обръщате тил на колегата си, и персоналните ви връзки съществено може да пострадат от този факт. Колегите ви през днешния ден ще ви завидят за ентусиазмът, силата и пристрастеността, която влагате в работата си. Толкова ще сте енергични, че всички ще се питат каква ли енергийна напитка сте изпили, с цел да сте толкоз дейни и цялостни с хрумвания. Не предприемайте опасности свързани с пари в този ден. Ако желаете да се освободите от напрежението и да се успокоите с нещо, не го правете посредством шопинг или хазарт.

 

Стрелец

Любовта ще ви предложи огромно задоволство. Чрез звездната поддръжка ще можете да култивирате някои аспекти, които ви притеглят най-вече във вашата връзка. Ден за пристрастеност, психика, еротика, сензитивност и общение на душите и телата. Изглежда, че няма да сте толкоз уверени и спокойни през този работен ден. Трябва да сте повече от дейни и енергични на работното си място, с цел да повишите успеваемостта в поставените ви задания. Някои от вас биха имали щастието да получат финансова инжекция от родственици или другари от чужбина. Разпределете бюджета си добре и не бъдете алчни, тъй като се задават сложни дни.

 

Козирог

Ако сте самотни, тържествено посрещнете този ден. Навярно, ще се почувствате по този начин, като че ли сте способни да докоснете небето с пръст. И невъзможното ще се трансформира във допустимо. Навярно, този работен ден ще ви отегчи. Намирането на верните решения за комплицираните проблеми ще ви държи в напрежение. Най-добре е да деянията благосклонно отношение, в случай че желаете да финиширате сполучливо без особени премеждия. Този ден не е подобаващ за желания към финансови облаги, защото звездите надали ще ви облагодетелстват. Затова се откъснете от финансовият бранш и се наследете на това, което сте постигнали посредством почтеният си труд.

 

Водолей

Днес, ще би трябвало да се справите с някои персонални проблеми, които сте имали неотдавна. Поемете отговорност за дейностите си и се постарайте да не противоречите на колегата си за всяко едно нещо. Макар и постепенно, нещата ще стартират да се оправят при вас. Вероятно, мъчно ще се разсъните след един парещ почивен ден. Очаква ви един дълъг работен ден, изпълнен с доста премеждия. Концентрирайте се, с цел да може да се справите със дилемите и работата ви да бъде продуктивна. Във финансово отношение, този ден е неподходящ. Затова избягвайте по опция да вършиме рискови вложения и импулсивни покупки. И въпреки всичко, в случай че това е наложително ще би трябвало да се консултирате със експерти, с цел да избегнете възможни загуби.

 

Риби

Ако поддържате връзка отдавна и имате чувство, че към този момент няма какво да си кажете, то по-добре прекарайте вечерта сами, с цел да помислите на мира какво ще съживи връзката ви. Днес, евентуално ще имате цялостната независимост да се изявявате като заместител на шефа ви на работното ви място. И въпреки всичко не се взимайте прекомерно на съществено, защото това ще е краткотрайно и по-късно всичко ще продължи в нормалния си ред. В случай че имате паричен остатък, насъбран от
бонуси, отстъпки и спестявания, денят е удобен да похарчите известна сума. Парите са сила, те би трябвало да са в придвижване, тоест предопределени са да се харчат рационално, несъмнено.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР