ОвенПрочетете ощеДнес може да се почувствате безразсъдни, което може да

...
ОвенПрочетете ощеДнес може да се почувствате безразсъдни, което може да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 декември: Рак - ще се радвате на добро здраве, Риби - ще бъдете мотивирани за нови предизвикателства

Овен
Прочетете още
Днес може да се почувствате безразсъдни, което може да ви накара да вземете импулсивни или преждевременни решения. Това евентуално се дължи на нетърпението ви към метода, по който мислите. Възможно е през този ден да ви навестят стомашни проблеми, най-много свързани с метаболизма.

 

Телец

Ако бъдете свръхчувствителни през този ден, това несъмнено ще ви се отрази зле на здравето. Също по този начин, би трябвало да приложите специфична диета, тъй като това ще ви помогне за поддържането равнището на водата в тялото ви и ще подейства ви доста здравословно.

 

Близнаци

Ще се почувствате доста въодушевени и енергични и ще се справите с даже странни провокации през този ден. Положителните мисли и възторг ще ви оказват помощ да напреднете в живота си. Дълбочината на вашия интерес към смисъла на живота, може да ви въодушеви да прекарате свободното си време в проучване на реализуемите фантазии.

 

Рак

Очертава се добър ден от позиция на здравословното ви положение. Вероятно, през днешния ден ще изпитате нужда да си съберете мислите, да овладеете страстите, с цел да балансирате личните си усеща и да осъзнаете, до къде се простират границите при една или друга обстановка във вашата връзка.

 

Лъв

Може да откриете през днешния ден, че даже сте ненапълно отегчени без нови провокации. Не е нужно да се притеснявате прекалено много за неща, които ще се объркат през днешния ден, защото е евентуално нещата да се подобрят доста през втората половина на деня. Не изпадайте в суматоха, каквото и да се случи.

 

Дева

Може да се почувствате по-добре, откакто изберете да се доверите на всички незнайни, които звездите ще ви дават през днешния ден. Така че през днешния ден, когато разгледате аргументите за вашата неустановеност, ще потърсите „ тайните отговори “ с повече доверие в себе си.

 

Везни

Изглежда, ще се разочаровате от ден на ден от неуспехите си през първата половина на деня, които може да ви накарат да се чувствате неудовлетворени и по тази причина е целесъобразно да избягвате отрицателното мислене през втората половина от деня. Изживейте денят с наслада, тъй като по този начин ви се поставя!

 

Скорпион

Вероятно, негативните преноси на планетите ще замъглят вашите усещания, затруднявайки ви да разберете, какво тъкмо желае да ви каже или направи половинката ви. Затова не изпадайте духом, изчакайте да отмине този ден на затъмнението и всичко ще се проясни.

 

Стрелец

Очаквайте удобно развиване на събитията през този ден. Независимо дали сте обществено или професионално ангажирани, може да почувствате, че вашата упоритост е мощно разчувствана, мотивирайки ви да бъдете най-хубавите във всичко, което вършиме. Излезте отвън града, с цел да преоткриете  мечтаният резултат.

 

Козирог

Може да останете комплицирани по отношение на някои значими решения, само че и ще поемете отговорността за тях. Въпреки че здравословното ви положение надали ще бъде ужасно, не трябва да се отчайвате. Не слагането на ясно дефинирани въпроси и отговори може да ви отдалечи от разбирането на това, което търсите.

 

Водолей

Може да имате повече сила в по-ранните часове от деня, само че на по-късен стадий от деня, равнището на тази сила евентуално ще спадне. Всяка продължителна неустановеност най-вероятно ще изчезне, откакто си признаете, че неустойчивите цели или неналичието на такива, ви задържат да тъпчете на едно и също място.

 

Риби

През деня може да усетите позитивен резултат в персонален проект. Ще се почувствате задоволени от достиженията си, тъй като ще бъдете стимулирани да поемете нови провокации. Вниманието и ресурсите, които сте насочили към избрана цел, ви носят триумфи или ви дават увереността, от която се нуждаете.

 

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР