ОвенПрочетете ощеАко току-що сте се разделили с партньора си, трябва

...
ОвенПрочетете ощеАко току-що сте се разделили с партньора си, трябва
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 октомври: Промени в любовта за Водолей, сътресения в семеен план за Везни

Овен
Прочетете още
Ако преди малко сте се разделили с колегата си, би трябвало да изчакате известно време, преди да се втурнете в нова връзка. За семейните  двойки този ден може да се окаже добър, тъй като напрежението от  предишното евентуално ще се облекчи и последователно ще се сближавате. Селектирайте деликатно хората, на които споделяте финансовите си проблеми, защото не всички ще ви спомагат и оказват помощ като ви дадат пари на заем.

 

Телец

За тези, които са фамилни, може да имате някакво неразбирателство с колегата си. Не се тормозете, защото трудностите ще бързо ще отшумят и ще можете да се концентрирайте върху това, което е в действителност значимо за взаимоотношенията ви. Като цяло, бюджетът ви ще е по-граничен, тъй че всички първокласни артикули ще би трябвало да отпаднат от листата ви за извършване на покупки

 

Близнаци

Ще може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения вашите проекти. Вероятно ще се радвате на топли връзки в фамилията. Можете отлично да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за всевъзможни срещи, даже и по въпроси свързани с бизнеса.

 

Рак

Ще изживеете чудесна неделя, в случай че не притегляте хорското внимание върху себе си, а се занимавате с вашите си неща, без да се поддавате към злословия. Бъдете изключително консервативни към всевъзможни оферти за разискване на политиката. Най-вероятно финансовото ви състояние ще е по-затруднено през днешния ден, само че ще би трябвало да се примирите с обстоятелствата.

 

Лъв

Възможно е през този ден да сте нервни и постоянно да изпадате в спорове за напълно дребни и дребни неща. Звездите изискват от вас да се владеете и да запазите хармонията във взаимоотношенията. Вероятно ще имате нелицеприятни конфликти с ваши родственици или близки. Възможно е да станете неволни слушатели на финансовите несгоди на ваши другари или родственици.

 

Дева

Ще бъдете предизвикани от хора, с които сте обвързани финансово или материално. Не се колебайте да се откажете от тяхната поддръжка единствено и единствено да не загубите пари. Бъдете дръзки в решенията си, най-много когато се отнасят до пари, спестявания или харчения.

 

Везни

Тази неделя ще изиска от вас да разрешите острите несъгласия на междуличностно равнище. Възможни са известни разтърсвания в фамилните връзки. Ще се наложи да си мерите приказките и държанието си. Възможно е да се появи дразнител през днешния ден, с който ще би трябвало да се справите. Ограничете разноските и харчете парите си единствено за най-необходимите неща за фамилията ви.

 

Скорпион

Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не пандизите и последната страница от конфликтните саги. Ако ви се наложи да действате дружно с хора, които не са ви приятни, постарайте се, да запазите неутралитет. Вероятно, средствата с които ще разполагате през днешния ден ще са много нищожни и ще би трябвало да преминете на по-икономичен режим.

 

Стрелец

Не очаквайте денят ви през днешния ден да е доста трогателен и буен, изключително в случай че имате нова връзка. Вероятно, ще имате някои битови разногласия, които бързо ще разрешите. Договорете се за отговорностите и отговорностите на всеки един от вас по отношение на домакинските неща и се постарайте да си спазвате ангажиментите. За благополучие през днешния ден финансовите проблеми ще ви подминат. Други ще са нещата, които могат да ви разтревожат.

 

Козирог

Очаква ви много натоварена откъм душевен дразнения неделя. Вероятно някой ще се опита да ви подведе под предлог, че даденото нещо е за ваше положително. Най-вероятно ще се наложи да се справите с желанието да вършиме не поискано положително. Може би ще си извлечете поука, че точно това положително не е оценено както прилича. Препоръчително е да си водите някаква персонална отчетност на изхарчените пари и да не отлагате отбелязването им.

 

Водолей

Предстоят ви удобни промени в любовта, а самотните даже имат шанса да срещнат подобаващ човек. Твърде евентуално е да получите финансова помощ от ваши близки, които са в чужбина. Неприятната вест е, че ще бъдете много разсеяни, тъй че внимавайте когато пазарувате.

 

Риби

Ще стабилизирате прочувственото си положение, тъй като следва да се сблъскате с избрани престижи в живота си и един път вечно да разрешите междуличностните си проблеми с тях. Добрата вест е, че ще разполагате с цялостния късмет да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и стремежи. Бъдете деликатни, защото може да забравите за някои разноски, и по-късно дълго време сметките ви няма да излизат.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР