ОвенПрочетете ощеАко имате твърде много задачи, които трябва да свършите

...
ОвенПрочетете ощеАко имате твърде много задачи, които трябва да свършите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 май: Овен- поделете си задачите с партньора, Телец- не губете страстта и романтиката

Овен
Прочетете още
Ако имате прекалено много задания, които би трябвало да свършите през днешния ден, то помолете колегата ви за малко помощ. Поделете си дилемите и бързо ще се справите с всичко, което ви тревожи и тормози. В случай, че ви е мъчно откривате общ език с сътрудниците и шефовете ви, то няма смисъл да се мъчите да развиете концепциите си. Запазете си вашите персонални визии за някой, който ще ги разбере и приложи. Може да предприемете известни премерени опасности и да извадите на повърхността планове, които до в този момент не са били на напред във времето. Направете го поетапно като опипате почвата и не влагайте всичките си пари в нещо напълно ново, което не е създадено.

 

Телец

Въпреки, че се чувствате добре от метода, по който върви връзката ви, то внимавайте да не губите пристрастеността и романтиката. Напомняйте всекидневно на половинката си какъв брой доста държите на нея, било с диалог или известия в обществените мрежи. Не сте единствените, на които ще се наложи да проявят много еластичност в работата. За да заработите на бързи обороти, на всички от екипа ви, ще са им нужни повече разсъдък, в сравнение с страсти. Дългият интервал на ограничения и доста по-малко покупки, може да ви докара до обезщетително държание с извънредно доста импулсивни покупки на движимости, които са понижени. Замислете от какво в действителност имате нужда и не харчете единствено, поради ниската цена на нещо.

 

Близнаци

Творческата ви сила ще е във върхова форма през днешния ден, тъй че ще можете да измислите безчет истински способи, посредством които да кажете и покажете на колегата ви какъв брой доста държите на него и какъв брой доста го обичате. Накарайте сътрудникът ви да се почувства несравним и неповторим. Работата с документи ще е в обилие през днешния ден, тъй че ще сте малко по-заети от нормално. Привлечете някои ваши сътрудници към екипна работата и разпределете отговорностите, тъй че всички да сработите като една машина. Време е да се насладите на плодовете на вашият труд. Това да се грижите за другите е нещо естествено за вас, само че в този момент е пристигнал моментът и да се погрижите за себе си.

 

Рак

Харченето на пари от общия ви бюджет може да сътвори напрежение в връзките ви, изключително в случай че става въпрос за огромна покупка от ваша страна, за която не сте уведомили колегата ви. Опитайте се да се придържате към рамките на бюджета ви. Имате доста повече хрумвания и истински хрумвания, в сравнение с допускате. Извадете нескрито всичко, което сте крили до в този момент и впечатлете шефовете и сътрудниците ви с всичко, което може да дадете като идея и тактика за работа. Опитайте се да ограничите покупките си през днешния ден съгласно размера на чантата, която носите. Купете единствено това, което може да поберете в една чанта без спомагателни пликове. Спестете си непотребните разноски.

 

Лъв

Навярно, всеки един сътрудник от вашата двойка ще бъдете прекомерно ангажиран с работа през днешния ден и няма да имате задоволително свободно време, което да прекарате дружно. Направете си проекти за някой ден, в който и двамата ще сте по-свободни, с цел да прекарате времето си по сантиментален метод. Борбите за власт и скоростно издигане в кариерата няма да имат край. Старайте се да не взимате нечия страна и да не влизате в спорове. Проявете самообладание, до момента в който отминат тези смутни времена. Възможно е нямате задоволително опит и знания в ръководството на персоналните ви финанси, тогава се доверете на експерт или човек от фамилията ви, който схваща повече от вас. Просто не харчете огромни суми пари, с цел да не си докарате проблеми.

 

Дева

Сега е един от най-благоприятните интервали за вас да решите всичките си персонални проблеми и да започнете на чисто нов живот с вашият сътрудник. Все отново, бъдете деликатни и внимателни, като изслушвате и се преценявате с желанията на вашата половинка. Ако не можете да се сработите в дадена група, това не значи, че би трябвало да напуснете работа, а просто би трябвало да намерите метод, по който да си свършите работата, с или без директния контакт с вашите сътрудници. Не се отхвърляйте елементарно. Вероятно, ще би трябвало да сте по-строги и дръзки по отношение на настояванията на фамилията ви, с цел да съхраните фамилния бюджет и да не изпадате във финансова рецесия. Позволявайте си единствено най-необходимите неща.

 

Везни

Изненадайте колегата си с предложение за нещо ново и вълнуващо. Може да е нещо малко като вечеря или пък нещо по-голямо като идна отмора на красиво място. Колкото по-креативни сте, толкоз по-щастлива ще остане вашата половинка. Много е евентуално да станете участник или очевидец в конфликти и спорове с сътрудници. Надпреварата всеки да се покаже, че е по-знаещ и по-можещ от другите, ще бъде безмилостна. Все отново, при опция бъдете единствено наблюдаващ, а не директен участник. Харченето на пари, които сте скътали, няма да ви реши проблемите и да ви направи по-щастливи и удовлетворени. Опитайте се да устоите на всички изкушения и не прибягвайте до харчене на спестени пари.

 

Скорпион

Може да се случи по този начин, че да сте изправени пред вземането на значимо решение за връзката ви. Уверете се, че сте наясно с всички формалности и детайлности, преди да се решите на значима стъпка. Сърцето ви ще бъде вашият справочник. Ако си имате работеща скица, която ви оказва помощ да се справяте със служебните ви отговорности, то си продължете по вашият метод, без да се влияете от мнението на другите. Не влизайте в спорове с сътрудниците си и подминете подмятанията и мненията. Не помрачавайте щастието си в непрекъснато броене и сравняване на доходи и разноски с предишни месеци. Живейте за мига и се наслаждавайте на това, което имате сега.

 

Стрелец

Днес, може да се почувствате малко необичайно от това, че не разбирате това, което сътрудникът ви желае да ви съобщи като обръщение. Дори на пръв взор простите неща, могат да ви се сторят извънредно комплицирани и неразбираеми. Задавайте въпроси, с цел да си изясните всичко и да няма неправилни заключения. Вероятно ще се чувствате афектирани по някакъв метод от вашите сътрудници или шефовете ви, то си задръжте мненията и не отвръщайте на нападките. Запазете успокоение и излейте ядът си отвън работното ви място. Ако към този момент сте се погрижили за всичките си месечни сметки и разноски, то може да си позволите да изхарчите малко пари персонално за себе си. Купете си нова дреха, обувки или аксесоар, който да ви донесе дребна доза благополучие.

 

Козирог

Не всеки проблем, който може да се изпречи на пътя ви, може да бъде решен с диалог очи в очи с вашият сътрудник. Вероятно, ще е ви е нужна помощта на ваш непосредствен родственик или другар, който да изкаже мнението си като непряк наблюдаващ. Това, което ще е добре за вас през днешния ден, е да изключите от мозъка си всички служебни проблеми, които сте имали както с сътрудници, по този начин и с клиенти. Не мислете непрекъснато за служебните ви неща, с цел да не пострада персоналния ви живот. Трудно ще компенсирате наранените усеща на някой ваш непосредствен с пари и материални придобивки. Колкото и пари да похарчите като отплата за неблагоразумното си държание, мъчно ще пандизите душевните рани.

 

Водолей

Сега не е най-подходящият миг за вас да въвеждате някакви промени и да си вършиме опити. Облегнете се на старите способи и това, което ви е добре познато и дава положителни резултати. Припомнете си някои хубави моменти с вашият сътрудник от предишното ви. Обикновено, рутинните отговорности не съставляват компликация за вас, само че през днешния ден може да се наложи да нарушите нормалния си темп на работа, заради непредвидени условия. Ще се изисква еластичност от ваша страна. Чуждият опит може да ви помогне да се научите да се справяте с много по-малко средства, само че процесът няма да е елементарен. При всички случаи ще би трябвало да ограничите излизанията и заниманията.

 

Риби

Опитите ви да получите всичко, което желаете от връзката ви, през днешния ден може да се увенчаят с триумф. Проведете диалог с колегата ви и обсъдете всички промени, които смятате да въведете в връзките ви. Въздържайте се от правенето на дълготрайни проекти и въвеждането на каквито и да е промени, до момента в който не ви се обясни бъдещото развиване на компанията, за която работите. Изчакайте с огромните проекти. Блокирайте за миг терзанията ви свързани с пари. Съсредоточете се върху работните си планове и не се фокусирайте толкоз върху числа, проценти и облаги.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР