Овен Очаква ви доста несвършена работа и е най-добре да се

...
Овен
Очаква ви доста несвършена работа и е най-добре да се
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 22 февруари

Овен
Очаква ви много несвършена работа и е най-добре да се мобилизирате, вместо да търсите отговорни. Ще се чувствате много по-енергични от нормално и е добре да вложите повече сила в отговорностите си, само че внимавайте да не си аргументите някоя телесна щета от доста бързане.

Телец
Отново ще ви вълнуват най-много отговорностите ви. Не мислите ли, че ставате прекомерно скучни с този работохолизъм. Отделете повече време за себе си, за какво пък през днешния ден да не си купите нещо ексцентрично или не се заловите сами да извършите мартеници.

Близнаци
Въпреки че по принцип четвъртък е удобен ден, тъкмо през днешния ден има не доста лесни въздействия. Не започвайте значими неща и се пробвайте да запазите позитивен взор към света.

Рак
Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от изгода. Добре е да внимавате със зрението, носете защитни очила за компютър (ако ви е по джоба). Добър миг да се срещнете сприятели, нещо което от дълго време отлагате.

Лъв
Добър ден за срещи, диалози и всевъзможни връзки. Днес елементарно би ви се отдала всяка писмена активност, също така елементарно можете да убедите който и да е в каквото си поискате. Е, не преувеличавайте прекомерно, елементарно ще ви разкрият.

Дева
Отново сте си взели маската на сериозен и виновен човек и през днешния ден никой не може да ви разсмее, тъй като става дума и за пари или добавяне на средства. Все отново даже и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се в профил, не сте ли занимателна картинка, с тази каменна физиономия?

Везни
Ако ви е допустимо идете по-късно на работа и без друго до обяд ще ви е погрешно и нищо няма да ви се подхваща. Може би питателният обяд ще ви усъвършенства настроението, а може и да има друга причина, само че следобяд ще сте към този момент в цялостния си искра – подготвени за празнуване, без значение на какво.

Скорпион
Днес можете да предприемете някои грижи за себе си. На първо място увеличете малко повече физическото натоварване, а на второ можете да започнете курс на медикаментозно лекуване или недояждане. Ако нищо от това не ви се прави, най-малко не мрънкайте на близките.

Стрелец
Ден за проучване и извеждане на заключения. Напълно редно е да философствате повече от нужното, значимото е да не ви е самоцел.

Козирог
Ден, отдаден основно на службата. Подходящ миг е да прочетете обявите за работа и да си изпратите на места документите, в случай че сегашните отговорности към този момент ви дотежават. Макар че единствено след два дни към този момент ще имате друго мнение по въпроса.

Водолей
Действията и страстите ще са в разнообразни направления, което може да сътвори съществено вътрешно напрежение. Не позволявайте на близките да ви разсейват с дреболии. Действайте на шпации - работа, отмора и не губете фокуса.

Риби
Днес ще би трябвало да обсъдите някои настоятелен въпроси, свързани с хората, с които директно работите. Изслушайте и тяхната позиция, преди да си съставите мнение. Гледайте да не влизате в разногласия, безполезни са.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР