Овен Обърнете специално внимание на партньора си в живота, покажете му,

...
Овен
Обърнете специално внимание на партньора си в живота, покажете му,
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 29 декември

Овен

Обърнете особено внимание на колегата си в живота, покажете му, че е специфичен. Вечерта е най-вече за уединение и диалози на четири очи.

Телец

Еуфорията към настъпването на Новата година стартира да Ви превзема. Направете последни инспекции дали всичко е проведено както желаете. Важното е да организирате празник и да покажете на другите какъв брой държите на тях.

Близнаци

Решили сте да свършите прекомерно доста неща. И нищо чудно да съумеете, въпреки че ще има много непредвидени външни фактори. Юнаци сте си Вие.

Рак

Настроение ще има, хрумвания за занимания - също. Не се хабете прекомерно, би трябвало да сте подготвени за идващите дни. Имате още малко време за подготовка. Междувременно намерете и малко време за отдих, нищо не е непременно.

Лъв

Ще се наложи да се оставите на течението, тъй като каквото и да започнете, мъчно ще става. Важно е да се отърсите от вътрешните си страхове, те са най-голямата спирачка.

Дева

Ще сте малко разсеяни, ще Ви се желае да избягате от отговорностите си и да останете най-малко за малко сами. Не упорствайте за безсмислени неща.

Везни

Имате много повече неща за извършване от нормалното. Планирайте времето деликатно, тъй като може да не Ви стигне за всичките Ви огромни проекти.

Скорпион

Решихте ли към този момент къде и с кого ще посрещнете новата година? Може би би трябвало да помислите и за тоалета, не остава доста време. Нали знаете както посрещнете годината, по този начин ще Ви върви, тъй че постарайте се.

Стрелец

За Вас ще е забавен този ден. Малко повече ще философстване и ще досаждате на другите. Не губете възприятието си за мярка, значимо е.

Козирог

Някакво вътрешно напрежение ще усещате през целия ден. Нали знаете, че напрежението е поради невзети решения. Знаейки какво желаете и действайки, всичко ще се подреди.

Водолей

Не бъдете прекомерно съществени и намръщени, само че също и не бъдете толкоз безотговорни, че да оставяте други да вземат решение вместо Вас какво да вършиме.

Риби

Ще сте в еуфория, ще измисляте невероятни неща, Нова година иде. Имате хрумвания в обилие, нека намерите кого да включите в смелите си хрумвания.

 

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР