ОвенМоже да почувствате, че любовният ви живот върви стремглаво надолу.

...
ОвенМоже да почувствате, че любовният ви живот върви стремглаво надолу.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 януари: Препятствия във връзката за Скорпион, Лъвове – не изпадайте в паника

Овен

Може да почувствате, че любовният ви живот върви стремително надолу. Възможно е, да бъдете подозрителни през този ден. Не се тормозете да задавате въпроси, от време на време това е належащо.

Очертава се доста под напрежение ден за тези, които работят в областта на услугите, занимаващи се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от прочувствени реакции!

Днес, ще се радвате на положително финансово заплащане за усилената ви работа. Най-после ще се почувствате оценени и задоволени от специалността си. Продължете да защитавате самоуверено новаторските си хрумвания, защото ви чакат още дарове от ориста.

Телец

Някои досегашни напрежения във вашия сантиментален живот, може да бъдат облекчени през днешния ден. Помислете си обширно за аргументите, заради които сте били принудени да се забъркате в такава каша и по какъв начин бихте могли да се измъкнете от нея.

Опитайте се да не си изпускате нервите по време на работа и не влизайте в спор с сътрудниците си. Така рискувате да загубите своят имидж и всичко, което е красяло работната ви „ корона “. Погрижете се за силата си, с цел да отстоите своите заслужени позиции.

Внимавайте с парите, които харчите за храна през днешния ден, защото има огромна възможност да накупите извънредно доста храна, изключително в случай че пазарувате гладни. Не забравяйте за физическата ви интензивност през днешния ден, защото има огромна заплаха да се стигне до преяждане на вечеря.



Близнаци

Очертава си доста добър ден за любовния ви живот, защото ще видите някои позитивни неща в развиването на връзката ви. Това може да бъде началото на нова - прелестна фаза в живота ви.

Вероятно, в работата си през днешния ден ще бъдете по-ефективни от всеки път. По опция не отхвърляйте поддръжката от своите сътрудници или подчинени. Работният ви отбор ще работи на цялостни обороти и денят ще премине обещаващо сполучливо.

Връзките с ваши бизнес сътрудници ще имат голямо значение през този ден, с цел да постигнете добра финансова непоклатимост. Комуникацията със сътрудниците ви ще е основна, подгответе се с авансово тествана информация и достоверни изследвания.

Рак

Днес, може да откриете, че имате доста време, с цел да споделите с колегата си някои съкровени неща. Навярно, ще оцените като богатство това време прекарано дружно. Възползвайте се оптимално от тези плодородни моменти, които основават дълбока заварка във връзката.

Възможно е да почувствате известни терзания в работната организираност. Не чакайте да се стигне до спорове, постанова се да се стабилизирате, с цел да влезете в естествен темп на работното ви място.

Късметът ще е с вас през този ден и с лекост ще осъществите всичките си набелязани цели. Вероятно, ще откриете и нов гений или умеене, което притежавате и може да ви носи спомагателни доходи.

Лъв

Възможно е да сте смутени от някои дребни дефекти на половинката ви. За благополучие, сътрудникът ви през днешния ден ще бъде доста толерантен по отношение на вас и ще разбере аргументите за смяната на настроението ви. Просто би трябвало да се успокоите и тези неудовлетворения ще отминат.

Имайте подготвеност да се сблъскате с някои проблеми от механически темперамент на работното място. Не изпадайте в суматоха, овладейте себе си, тъй като има неща, които не зависят от вас. Възможно е и да не съумеете да довършите работните си задължения през днешния ден.

Парите изразходвани през днешния ден, ще се окажат добра инвестиция и няма да бъдат пропилени. Ако похарчите пари за укрепването на вашите персонални или професионални връзки, това ще бъде идеалната инвестиция.

Дева

Избягвайте да се заяждате с колегата си по някаква причина. Вашата несъразмерна негативност и безсмислени недоволства може да се окажат повода сътрудникът ви да се отдалечи и да охладнее към вас.

Вероятно, ще зародят краткотрайни неуспехи на работното ви място, които може да провокират безпокойствие през целия работен ден. Не се изнервяйте от по този начин зародилите обстановки.

Време е да се погрижите за себе си и да се поглезите с нещо особено, което да ускори вашият магнетизъм и самочувствие, с цел да сте още по-уверени и сполучливи в работата ви. Безупречният ви външен тип ще усили и клиентите ви, което респективно ще увеличи и облагите ви.



Везни

Семейните двойки може да прекарат доста отзивчиво времето между тях през този ден. Ако сте възнамерявали сватба, ще се наложи да изчакате известно време. Също по този начин странете от обновяването на старите любовни пламъци, защото това не би било добре за вас.

Този ден се обрисува да бъде сложен за вас в работен проект. Възможно е да се сблъскате с несъответствия от всевъзможен темперамент. Много е евентуално, това да се дължи на обстоятелството, че се натоварвате прекомерно доста.

Може би, през днешния ден ще се заемете със задачата да изчислите какъв брой харчите за семейството ви. Ще е добре да си извършите сметка какъв брой харчите за сметки, храна, превоз, облекла, козметика и занимания.



Скорпион

Връзката ви може да се изправи пред някои трудности през този ден. Тези спънки ще бъдат краткотрайни, само че в случай че се опитате да си създадете проблеми, въпреки и несъзнателно, най-вероятно ще съжалявате за неприятните резултати.

Отношенията с сътрудниците ви, ще претърпят известни разминавания. Направете всичко по силите си, правейки всевъзможни взаимни отстъпки, с цел да избегнете възможни спорове.

Дори да ви изникнат някои непредвидени разноски през днешния ден, ще сте в положение да се справите с всички провокации, без да изпадате в суматоха и да си създавате непотребен стрес. Заделените пари, през днешния ден ще ви свършат добра работа.

Стрелец

Самотните ще имат своите шансове да поднесат цялата си душа и сърце на някой, който с взор е завладял леденото им мислене. Въпреки това, ще са нужни още по-смели начинания, с цел да съумеят да осъществят по този начин предстоящата си нова обич.

Ще се наложи да не поемате работни задания, за които нямате нужната подготовка и умелост, с цел да се справите. Работете съгласно добитото и най-много съгласно вашите благоприятни условия.

Ако смятате да се заемете с някакъв бизнес или просто желаете да се консултирате за някакъв тип заем, то ще е добре да се допитате до ваши познати и родственици, които към този момент са минали по този път и имат опит с тези неща.



Козирог

За тези вас, които към този момент сте ангажирани, може да ви се наложи да обърнете повече внимание на потребностите на колегата си, с цел да се избегнат известни проблеми. Трябва обаче да сте сигурни, че вашият сътрудник се усеща по същия метод като вас, тъй че тази връзка да не бъде едностранчива.

Днес, изискванията за труд на работното място ще се трансформират динамично. Така че се подгответе за всевъзможни изненади. Каквото и да се случи, приемете го като даденост. Не бъдете суеверни - този ден не е съдбовен.

Очаквайте парично заплащане за в допълнение положен труд и високи резултати в работата ви. Само не бързайте да изхарчите бонуса си, изключително, в случай че имате заем. Първо се разплатете и по-късно харчете за себе си.

Водолей

Денят несъмнено не е подобаващ за реализиране на прогрес в една нова връзка. За сметка на това, е удобен за коригиране на някои остарели, неразрешени проблеми във връзката ви.

За някои от вас този ден ще бъде прекомерно отегчителен на работното място. Общите диалози с сътрудниците ви ще бъдат всекидневно до болежка познати. Може би, ще приемете, че работните ви задания са досадна и суха материя.

Вероятно, средствата, които изкарвате месечно като заплата няма да са ви задоволителни, с цел да покриете всичките си разноски и ще търсите способи за в допълнение заработване на часове, с цел да имате малко странични приходи.



Риби

Може би, ще се изненадате от буйните излияния на усеща от страна на вашият сътрудник към вас. Все отново, не се задълбочавайте, питайки се за какво, вероятно този изблик на пориви, ще ви направи щастливи през днешния ден.

Вероятно, за някои от вас този ден се обрисува да бъде спорен в работната сфера. Въпреки това, би трябвало да бъдете фокусирани, с цел да се справите с възможните спънки. Възможно е и шансът да ви „ удари едно рамо “.

Всички порти ще бъдат отворени за вас през този ден, с цел да постигнете финансов напредък. Инвестирайте в повишение на квалификацията и уменията ви, с цел да сте още по-убедителни пред сътрудниците ви.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР