ОвенМоже би днес ще имате коренно различни планове с партньора

...
ОвенМоже би днес ще имате коренно различни планове с партньора
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 септември: Лъвове, премервайте думите си!

Овен
Може би през днешния ден ще имате радикално разнообразни проекти с колегата ви по отношение на това по какъв начин да прекарате деня. Ако гледните ви точки не се срещнат, то всеки един от вас може да излезе със своите другари и различен път да прекарате почивния ви ден дружно. Вероятно ще имате контакти с недоволни хора, които ще травмират вниманието ви с техните недоволства и недоволства. По опция игнорирайте сходни срещи, тъй като самите вие ще имате задоволително персонални проблеми за превъзмогване.
Телец

За вас може да е вълнуващо да вършиме някакъв тип „ неправилни “ неща, които съгласно околните ви са много смели и необикновени за обществени места да вземем за пример. И двамата с сътрудникът ще сте задоволително освободени, с цел да не ви интересува хорското мнение и да се забавлявате на воля. Вероятно през днешния ден ще разберете до каква степен имате откровен и правилен другар, до каква степен дребните недоразумения могат да скапват връзки, за които сте имали напълно друга визия.

Близнаци

Преди да кажете на колегата си, че желаете да останете малко сами, с цел да си изживеете сами компликациите и проблемите, не отхвърляйте да изслушате половинката си. Може да получите доста скъп съвет, над който си коства да помислите. Изненадите през днешния ден ще са по-скоро радостни, прочувствено положителни, в сравнение с противоположното. Ще бъде значимо да избягвате на първо място неприятни хора, които биха ви въвели в неприятни обстановки.

Рак

Днес ще осъзнаете безперспективността на някои свои стремежи. Това ще даде късмет да насочите вниманието и силата си към други по-важни неща. Звездите през днешния ден ще ви изпратят мощна, сантиментална сила, тъй че любовта ви да спечелва. Не изпускайте този миг, с цел да се сближите още повече с вашата половинка и да отдадете цялата си любов.

Лъв

Старайте се думите ви през днешния ден да са добре премислени и премерени, за не бъдете неправилно разбрани от колегата ви. Ако половинката ви е по-раздразнителна и настроена за скандал, то не я провокирайте с непотребни въпроси, карайки я да се усеща като на разпит. Този ден ще ви изненадва с непредвидени събития, вести или срещи, които ще трансформират динамично проектите ви за едно или друго.

Дева

Днес, всичко което ви следва да извършите като разчистване и нареждане на дома ви да вземем за пример, ще бъде благодарение на колегата ви. Партньорската ви работа ще бъде ползотворна и ще имате цялостен следобяд, в който да вършиме обичаните ви неща нормални за почивния ви ден. Възможно е да имате по-често подтиснато въодушевление или къси депресии, като в такива моменти прекарвайте повече време на открито с приятни хора или занимания.

Везни

Днес, ще сте активаторът за щури завършения с половинката ви. Може да предложите на половинката ви да отидете на къса отмора за уикенда, където да разнообразите малко скучното ви всекидневие. Бъдете доста деликатни с вашият бюджет. Може да се наложи разход за дете или младеж, които ще имат персонален празник или друго значимо събитие, което ще ви коства разход на пари.

Скорпион

Може би, сътрудникът ви ще чака от вас да сте по-инициативни и решителни, когато става въпрос да измислите прелестен метод, по който да прекарате деня си. Направете първата крачка и разгледайте офертите в интернет за уместно заведение, което би се харесало на половинката ви. Между преувеличението и подценяването изберете златната среда, несъмнено ще спечелите от такава позиция.

Стрелец

С силата от звездите персоналните връзки могат да имат забележителен напредък. Възползвайте се от това състояние и вземете дейна роля в подобряването на връзката с колегата ви. Възможно е да изживеете прочувствено неприятна вест или събитие, които може и да не ви касаят директно, а по-скоро да има връзка с ваш непосредствен или човек, който познавате.

Козирог

Време е да внесете нов, трогателен детайл във връзката ви, с цел да се раздвижи в любовно отношение. Изненадайте половинката си с нещо ново и занимателно, тъй че да се насладите на деня на извънредно за вас място, отвън зоната ви на комфорт. Вероятно ще можете да разчитате на финансова поддръжка или сполучливи за вас дейности свързани, които ще ви донесат по-добри приходи за в бъдеще. Денят ще бъде удобен за пътешестване.

Водолей

Нещата в любовта може да не вървят съгласно упованията ви. Киселото въодушевление на половинката ви може да се окаже непоправимо най-малко през днешния ден. Ще се наложи да се постараете много, с цел да не влизате в спор и да запазите положителния звук. Възможно е да се изтощите от прекомерното си предпочитание за превъзходство и да не изглеждате по-слаби, а само спечелили. Всеки има граници на безсилие.

Риби

Вероятно, сътрудникът ви през днешния ден ще ви показа дълго защитавана загадка, която може да ви раздруса. След първичния потрес, благодарете на половинката си за гласуването доверие, вместо да питате, за какво не ви е споделила по-рано всичко, което през днешния ден сте научили. Някои ограничавания няма да попречат на този ден да ви даде крила и да ви достави развлечение и задоволство.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР