Овен Лесно ще избухвате, ако нещата не се случват според предварителните

...
Овен
Лесно ще избухвате, ако нещата не се случват според предварителните
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 13 май

Овен
Лесно ще избухвате, в случай че нещата не се случват съгласно предварителните ви проекти. Желанието да контролирате всичко е много тежко за близките, само че още по-зле се отразява на личната ви нервна система.
  Телец
Ден, в който ще действате със размах. Време да погледнете на нещата отвисоко, да се отдръпнете и да видите вероятността. Все отново не гледайте и хората от високо.
  Близнаци
Днес ще се чувствате бодри и в приповдигнато въодушевление. Късметът ще бъде с Вас. Най-хубавото е, че ще съумявате да гледате на нещата в вероятност, а това значи, че може да зададете архитектурата на бъдещите си инициативи.
  Рак
Нещата през днешния ден ще развиват толкоз бързо, че може даже да пропуснете нещо. Още от сутринта си направете стратегия, с цел да ви остане време за разформироване и приятни занимания.
  Лъв
Забравяте за простите, ежедневни неща, улисани в гонене на задачите си. Това може да стане мотив за спорове в фамилията ви. Понякога е нужно да извършите и жертва, с цел да запазите хармонията в общуването, тъй че не махайте с лека ръка, а се замислете над проблемите.
  Дева
Обърнете внимание на фамилията си. Понякога сте толкоз ангажирани с работа и непознати проблеми, че забравяте какъв брой доста коства мъничко внимание.
  Везни
Днес ще се влияете доста от настроенията на близките, а това не е прекомерно здравословно. Опитайте да не се обиждате за щяло и не щяло, може би хората нямат поради тъкмо това, което си мислите. Не правете от мухата слон.
  Скорпион
Днес напряко ще хапете, в случай че нещо не е такова, каквото очаквате. Прекалено доста избързвате и с думите, и с делата. Търпението май не е от добродетелите, с които можете да се похвалите.

Стрелец Основна премисъл ще са ви парите, дали ще стигнат. Не се тормозете с сходни неща, ще ви стигнат, стига да не проявявате екстравагантности.
  Козирог
Няма да имате спокойствието, за което мечтаете, много задания ще чакат вашето умело решение или най-малкото персоналната ви интервенция. Затова пък вечерта е доста подобаваща за отдих в приятна компания.
  Водолей
Не е от най-лесните ви дни. Всичко ще се случва мъчно и с цената на доста старания. Но пък ще разберете, че имате другари, на които можете да разчитате и такива, които единствено са се правели на другари.
  Риби
Не се обиждайте, в случай че не ви възприемат на съществено. Днес имате токова заплеснат тип, че ще е знамение да извършите нещата съгласно първичния план. Привечер може и да съумеете да овладеете настроенията и разсеяността си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР