Овен Леко и приятно ще си изкарате този ден, в неангажиращи

...
Овен
Леко и приятно ще си изкарате този ден, в неангажиращи
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 29 август

Овен
Леко и прелестно ще си изкарате този ден, в неангажиращи срещи и диалози. Пътуванията ще са занимателни и ненатоварващи, а може и да срещнете ненадейно остарял другар.

Телец
Най-важното е да имате предварителна идея за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.

Близнаци
Ден единствено за културни мероприятия, доколкото ги има през този сезон. Ако не откриете подобаващото за вас, просто го създайте, аудитория няма да ви липсва, а и ще се забавлявате ужасно.

Рак
Днес е целесъобразно да си извършите няколко водни бани. Ако сте надалеч от морето, идете на басейн, само че не пропускайте момента. Малко повече физически извършения ще ви се отразят добре, стига да не прекалявате.

Лъв
Акцентът ще е върху имуществените въпроси. Преоценката на стойностите е нещо, върху което също ще имате мотив да се позамислите.

Дева
Днес е доста подобаващ миг да поразчистите вкъщи си, да изхвърлите всичко излишно и да извършите място да влязат нови неща-в директен и метафоричен смисъл. Само в това време не бъдете заядливи с близките.

Везни
Денят е единствено за пътешествия, не се мотайте, а тръгвайте нанякъде. Ако няма къде, идете най-малко до близката горичка, само че никога не оставайте у дома. Излезте измежду природата, съберете слънчеви лъчи и непознатите погледи.

Скорпион
Днес ще съумеете да извършите верния избор и да си поставите високи цели. Като концепция не е неприятно, само че помислете и за осъществяването, в този момент най-малко имате време за мислене.

Стрелец
Ден за занимания. Хората, които срещате, ще отговорят на вашите стремежи и нещата в действителност ще се случват тъкмо както желаете. Ще ви се желае да се визиите в най-хубавата си светлина, възприятието ви за комизъм ще бъде оценено по най-хубавия метод.

Козирог
Ще съумеете да станете рано и да свършите куп неща, за които след това ще желаете хвалба несъмнено. Обедът е основният миг, тъй като в случай че прекалите, след това въобще няма да ви се мърда. Така че съобразете проектите си с обедното меню.

Водолей
Днес главно ще ви вълнува външният ви тип. Може да отделите повече време за спорт и несъмнено за възобновяване на дрешника. Бихте могли да извършите много преференциални покупки.

Риби
Идеален миг за отмора. С наслада ще се откъснете от всекидневието и ще се почувствате друго. Хубаво е да отиде даже на черква, просто, с цел да усетите омиротворение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР