Овен Интересен аксесоар към тоалета ще акцентира върху вашата уникалност. Проблемите

...
Овен
Интересен аксесоар към тоалета ще акцентира върху вашата уникалност. Проблемите
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за събота, 22 юли

Овен
Интересен аксесоар към тоалета ще подчертава върху вашата уникалност. Проблемите в работата може би произтичат от близки вам хора, само че не позволявайте това да разстрои връзките ви. Сутринта не е най-подходящото време за дейни дейности. Май се нуждаете от много сериозна конфигурация, с цел да заработите добре.

Телец
Ще се наложи да влезете в крайник с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш тил, тъй че бъдете подготвени да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.

Близнаци
Нещата ще се стекат във ваша изгода още от сутринта. Може да получите няколко положителни вести по отношение на финансовото ви положение. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат. А пък вие не се колебайте прекомерно, а действайте.

Рак
Може да ви се наложи да заминете за някъде, само че това би ви донесло най-вече приятни страсти. Късметът е с вас. Днес е уязвимо най-много гърлото, тъй че не прекалявайте със студените питиета и ограничете бирата.

Лъв
Отношенията с другари, тяхната поддръжка и схващане може да внесат решителен детайл в развиването на обстановката. Опитайте се през този ден да се държите спокойно и безшумно, без да налагате мнението си за каквото и да било.

Дева
Днес е подобаващ ден да въплътите концепциите и плановете, които имате. Няма да минете без непозната помощ, по тази причина бъдете отворени за съдействие. Личните ви връзки ще станат много съществени, пробвайте се да го проумеете.

Везни
Някой от околните ви няма да ви разреши да спите до късно. Не му се сърдете, ставайки рано, ще имате повече време за себе си, а и да си припомните на кого какво сте дали обещание. Днес се вслушвайте повече във вътрешния си глас и няма да сгрешите. Най-важното обаче е да не нервничите, не е във ваша изгода.

Скорпион
Ненужната непримиримост може да ви докара до съществени загуби, бъдете по-отстъпчиви и проявете еластичност по финансовите въпроси. Бъдете подготвени за изненади от всевъзможен темперамент.

Стрелец
Време е да се замислите за отпуска, пък била тя и къса. Доста сте се преуморили и малко отдих не ви е непотребен. Особено след ден като днешния, в който ще се скъсат да ви търсят по какви ли не въпроси, ще разберете, че и вие като всеки човек имате потребност от глътка пресен въздух. Ако не ви се отдава, най-малко сменете ситуацията.

Козирог
Цял ден ще ви тормозят неудачи, само че неочакван прилив на сили ще ви помогне да се справите като Супермен. Сънят, който сте сънували нощес може да се трансформира в действителност. Не се запасявайте с нищо, бъдете волни и свободни.

Водолей
Трудно ще се адаптирате към условията през днешния ден. Ще ви е нужно повече успокоение. Днес е добър миг да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите артикули, само че не пропускайте да се забавлявате.

Риби
Днес ще се чувствате толкоз живи и подготвени за всевъзможни занимания. Ще имате задоволително сила за всичко, което си помислите, единствено не я пропилявайте на вятъра. Следвайте щастливата си звезда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР