ОвенИнформацията, получена отдалеч, може да ви накара да научите повече

...
ОвенИнформацията, получена отдалеч, може да ви накара да научите повече
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16.02: Раците да се освободят от емоционалните задръжки, романтика за Стрелците

Овен

Информацията, получена отдалеко, може да ви накара да научите повече по тематиката, Овни. Може би ще се вдъхновите да употребявате новите си познания в план, в който вземат участие и сътрудници. Умът ви е остроумен в този момент. Ако ви следва да вземате решения, този ден несъмнено е подобаващ да следвате сърцето си. Не се изненадвайте, в случай че установите, че телепатичните ви качества също са се разширили.

Телец

Днес, Телец, паричните въпроси могат да се развият посредством потребление на интуицията и вътрешната ви мощ. Може да имате предусещане, че концепцията ви за печелене на спомагателни пари може просто да проработи. Най-малкото я разгледайте. Не позволявайте на никого да ви разубеждава, до момента в който не се запознаете с обстоятелствата. Възможно е също по този начин да преоткриете от дълго време подценяван гений, който в този момент да ви е потребен.

Близнаци

Прилив на вътрешна мощ може да ви накара да се почувствате по този начин, като че ли можете да преместите планини, Близнаци. Ако сте обмисляли дейности, които другите считат за невъзможни, това е денят, в който да ги осъществите. Кариерата, романтиката и креативните планове могат да напреднат през днешния ден с помощта на деликатните ви старания. Помислете малко, запишете концепциите си, обмислете всички непредвидени условия и продължете напред.

Рак

Спомените от далечното ви минало може да се появят още веднъж през днешния ден, Рак. Може да се чудите за какво внезапно се сещате за тях, само че те евентуално съставляват освобождение от остарели прочувствени задръжки, които са ви спирали. До средата на следобеда би трябвало да се почувствате по-съсредоточени, решителни и подготвени да се заемете с всичко. Това несъмнено е превъзходен ден за започване на нов план или за довеждане докрай на остарял.

Лъв

Днешният ден е ново начало в доста връзки. Стар другар може да се появи още веднъж в живота ви и да провокира мемоари, които са както приятни, по този начин и смущаващи. Не се тормозете прекалено много за това. Вероятно това е належащо освобождение. Възможно е също по този начин да се включите в група, която има цели, които припознавате като ваши лични. Възможно е да се появят и нови другари. Очаквайте няколко изненади от всички страни през днешния ден.

Дева

Възможно е страстите ви да са на приливи и отливи, Дево. Някой от обкръжението ви може да има проблем с авторитетна фигура и да зародят политически въпроси. Вероятно в този момент ще се чувствате изключително мощни и по тази причина може да се изкушите да хвърлите шапката си на кръга. По-добре е да не се намесвате в политически каузи и да насочите силата и пристрастеността си към собствен личен план. Това е по-вероятно да докара до позитивни резултати.

Везни

Повишените умствени качества може да ви накарат да прекарвате доста време в четене или някакво изследване, Везни. Любопитството ви е изключително мощно сега. Може даже да се замислите дали да не повишите образованието си по някакъв метод, изключително откакто от известно време се появяват нови ползи. Новите другари в забавни области също може да са ви предиздвикали да се замислите. Сега е добър миг да се поинтересувате от това.

Скорпион

Скорпиони, през днешния ден интуицията ви може да се ускори дотам, че да ви се коства, че можете да разгадаете мислите и претекстовете на хора, които в никакъв случай не сте срещали. Четенето на вести може да ви донесе неочаквани прозрения за това по какъв начин ще се развият нещата. Може да решите да употребявате тази дарба, с цел да подобрите финансовото си положение. Направете това, в случай че можете - в границите на рационалното. Прозренията ви евентуално са верни.

Стрелец

Стрелци, в този момент би трябвало да се чувствате изключително буйни, най-много във връзка с партньорствата. Романтичните партньорства несъмнено изискват една вечер уединено. Професионалните и креативните, въпреки това, изискват нов план, в който и двамата вярвате. Потърсете ентусиазъм от събития в далечни страни или непознати страни. Нещо, почнало надалеч от вкъщи, може да завладее въображението ви.

Козирог

Ако в последно време не се чувствате като себе си, приливът на вътрешна мощ може да ви помогне да преодолеете проблемите и да се почувствате още веднъж мощни и здрави. Може да решите да завършите всички свои незавършени задания през днешния ден. Може да свършите множеството от тях до края на деня. Не забравяйте да отделите време, с цел да се насладите на себе си. Искате да се възползвате оптимално от новопридобитите си сили.

Водолей

Прилив на пристрастеност може да господства в деня ви, в случай че не намерите излаз за нея. Романтичната пристрастеност е мощна, тъй че една интимна вечер с обичания е добра концепция. Творческата пристрастеност също е огромна. Може да получите ненадейно ентусиазъм, може би повлияно от далечно място. Не се опасявайте да отделите време от светските си отговорности, с цел да преследвате това ентусиазъм. Творчеството е толкоз значимо, колкото и всичко останало.

Риби

Една сантиментална вечер вкъщи с колегата ви може да ви сближи още повече. Емоциите ви обаче са мощни сега, тъй че би трябвало да употребявате интуицията си, с цел да прецените какъв брой тъкмо от възприятията си би трябвало да разкриете. Интелектуална пристрастеност също би могла да се появи на пътя ви. Възможно е да откриете нова област на интерес и да ви се желае да я изучавате у дома с часове.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР