Овен Доста практични идеи ще ви минат през ума и е

...
Овен
Доста практични идеи ще ви минат през ума и е
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за понеделник, 28 август

Овен
Доста практични хрумвания ще ви минат през мозъка и е добре да постъпите практично – намерете метод за тяхното приложение. Днес ще се чувствате в добра форма, само че въпреки всичко с малко повече отговорности. Опитайте се просто да вършиме нещата както би трябвало, без да влагате непотребни страсти.

Телец
Днес не забравяйте за себе си, не забравяйте кои сте и какво тъкмо желаете. Не рискувайте прекомерно доста пари, единствено тъй като усещате шанса на ваша страна.

Близнаци
Действията ви ще са ориентирани към това да създадете наслада за фамилията си, което е прелестно. Бъдете по-изобретателни и не се тормозете да оставите основната роля за себе си.

Рак
Много е евентуално през днешния ден да се наложи да оправяте непознати неточности или да страдате поради нечие нехайство. Въоръжете се с самообладание и не предъвквайте непрекъснато непознатата виновност, просто гледайте да оправите нещата.

Лъв
Не се опитвайте да налагате позицията си непременно. Бъбривостта през днешния ден няма да ви помогне по никакъв метод, даже в противен случай. Бъдете по-сдържани.

Дева
Един превъзходен ден, през който ще видите осъществени част от проектите си. Идеите ви в действителност ще са ексцентрични, само че при положително предпочитание могат да станат действителност. Трябват ви малко повече храброст и увереност и всичко ще потръгне.

Везни
От огромно значение през днешния ден е да сте дисциплинирани и виновни. Правете нещата с мярка и в точния момент, с цел да сте удовлетворени и вие, и близките. Единственото, за което би трябвало да внимавате е - да не издребнявате.

Скорпион
Ще съумеете да осъществите отдавнашни проекти и това ще ви донесе възприятие за лично задоволство, а какво по-хубаво от това да сте удовлетворени от резултата. Само не позволявайте това да ви отпусне и да забравите някои от значимите неща, които имате за извършване.

Стрелец
Желанието да избягате от своите вътрешни проблеми може да стане причина за появяването на нови страхове. Защото не погледнете това, което ви тормози и просто не го видите по нов метод. Променете отношението си към проблемите, с цел да ги накарате да се трансформират в витален опит.

Козирог
В очакване на Новата Луна, в очакване на новия сезон, на трансформацията. Просто бъдете себе си, отпуснете се, забравете рестриктивните мерки и погледнете вътре в себе си - там където сте свободни - и... се поклонете на себе си.

Водолей
Днес всичко ще се развива по-бързо, в сравнение с очаквате. Трябва да действате и да мислите бързичко, и да внимавате да не пропуснете нещо значимо. Не се задълбавайте прекалено много в детайлите, задръжте общия проект в съзнанието си.

Риби
Днес имате съществени шансове да реализирате нещо потребно. Ще ви съпътства шансът на начинаещия и всичко ще става по-силно и бързо, в сравнение с си мислите. Само да не заподозрете скрит план в това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР