ОВЕН Добър ден за неща, които дълго време сте се отлагали

...
ОВЕН
Добър ден за неща, които дълго време сте се отлагали
Коментари Харесай

Съдбовни решения и много пари за две зодии

ОВЕН

Добър ден за неща, които дълго време сте се отлагали заради една или друга причина. Възможно е и сами да постигнете стремежи резултат, само че е по-добре да потърсите помощ. Със сигурност ще я получите. Очакват ви положителни вести, свързани със фамилията.  

ТЕЛЕЦ

Ползотворен ден, добър за решение на домашни въпроси и схващане на двусмислени обстановки. Вие сте деликатни и няма губите нищо от взор. Не бъдете мързеливи и проверявайте всяка информацията, която получавате. Вероятни са приятни изненади и щастливи съвпадения, от които ще извлечете максимума.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня няма да бъде уместно за решение на съществени въпроси. Трудно ще ви бъде да се концентрирате, по тази причина просто се отпуснете. Отношенията ви с другите няма да се развиват безпрепятствено и са евентуални по-сериозни различия, само че до спорове няма да се стигне.

РАК

Началото на деня носи нови хрумвания и проекти, които ще започнете да реализирате незабавно. Очакват ви вдъхновяващи и положителни вести, които засягат тези, за чиято орис сте се тревожили. Следобед ще би трябвало да се концентрирайте върху някои ежедневни каузи. Възможни са непредвидени незначителни разноски.

ЛЪВ

Запазването на мира от време на време е мъчно. Днес сте прочувствено нестабилни и ще се тревожите за неща, на които различен път не бихте обърнали внимание. Не са изключени и събития, които ще трансформират проектите ви. Има доста какво да се спечелите от това, което се случва, в случай че сте деликатни. 

ДЕВА

Не се тормозете за дреболии при започване на деня. По това време нещата може да не вървият по проект, само че това не трябва да е мотив за паники. Ще получавате поддръжка от околните си и ще се чувствате доста по-уверени. Следобедът ще ви донесе доста позитивни страсти.

ВЕЗНИ

Прекрасен и потребен ден. Откриват се нови благоприятни условия и ще се опитате да не пропускате нито една. Дори в комплицираните случаи ще се захващате с огромен възторг. Има хора, които са подготвени да оказват помощ и да поддържат вашите инициативи. Не са изключени сантиментални моменти. 

СКОРПИОН

Ден на забавни срещи и необикновени хрумвания, с които ще желаете да се заемете неотложно. За страдание това няма да е допустимо. Ще отнеме време, с цел да обмислите и проучите всичко. Може да се консултирате с хора, които споделят вашите ползи. Техният опит ще ви помогне.

СТРЕЛЕЦ

Вероятни са промени към по-добро в персоналните ви връзки. Можете да оставите в предишното недоволства и различия и да намерите общ език с хора, които са ви изключително скъпи. Някои от вас ще ги чакат сантиментални изненади, а други ще чуят самопризнания, за които скрито са мечтали. 

КОЗИРОГ

Денят е превъзходен за другарство с хора, които споделят вашите ползи и са ви помагали доста. Споровете не са изключени, само че ще са потребни за намиране на най-хубавото решение. Показвате забележителна увереност и постигате това, което желаете, без особени драми.

ВОДОЛЕЙ

Първата половина на деня е подобаваща за домашни каузи и дребни поправки. Вероятни са парични приходи, в това число и от непредвидени източници. По-късно идва моментът за решение на проблеми, които ще изискват повече внимание и най-вероятно помощ. 

РИБИ

В началото на деня са вероятни дребни кахъри. Нещата няма да се случват, както ги желаете. Няма да успявате незабавно да се ориентирате в обстановката. Това малко ще ви изнерви и можете да станете причина за спор. Втората половина на деня е удобна за другарство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР